Ge dig själv en bra morgon

Mitt första mål med denna dag var att ge mig själv en fin morgon, för jag kände verkligen att jag behövde det. Idag börjar jag inte mitt jobbpass förrän klockan nio och kände därför att jag går upp i hyfsad tid för att kunna ta det lugn innan det är dags för jobb. Min första känsla för dagen var dock att jag bara ville somna om, men så fort jag ställde mig upp kände jag vilken energi jag hade. Tror faktiskt det var skenet av solen som fick mig att inse att det faktiskt kan bli en riktigt fin dag. Fick i alla fall för mig att ge mig på en avslappnat morgonyoga-pass och det är jag så glad att jag gjorde. Tände lite ljus och satte sedan igång, såå mysigt verkligen och det gav mig väldigt mycket!

Ska verkligen ta till mig fördelarna av att ha en mysig morgon för det gör så mycket. Vill även börja yoga på eftermiddagar/kvällar då jag behöver avslappning efter jobbet. Känner av mer och med ur spänd jag faktiskt är i hela ryggen, axlar, nacke och bröstkorg, och det måste jag ta tag i för annars kommer det bara att bli värre. Vill liksom inte åldras i förväg när jag vet att jag kan göra saker åt det. Så lite mer yoga och lite mer träning kulle göra susen för min kropp som annars är van att röra på sig.

Då jag vet med mig att jag inte kommer ha med jättemycket lunch idag tänkte jag att en rejäl frukost passade utmärkt. Jag gjorde en smoothie på hallonkefir (alltså har ni smakat det?!), en näve bladspenat och grönkål samt lite frysta hallon. Det är ett så bra tips om ni har svårt att få i er grönt annars, gör en smoothie av det och toppa den med en massa gott. Jag valde att ha på banan, chiafrön och min favoritgranola från Paulúns i smak av kakao och hallon. Detta blev så gott!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh din smoothie såg ju så god ut!!😍

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Det var den också!😘
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Åh så god frukost!! Älskar att gå upp liiiite tidigare för att få en bra och lugn morgon, dagen blir så mycket bättre då! ❤️

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Jaa men det finns typ inget bättre än lugna morgnar!🥰
nouw.com/msahakangas
Matildaogren
Matildaogren,

Låter så härligt! Måste också börja ta tag i stelheten som stressen för med sig..

nouw.com/matildaogren
msahakangas
msahakangas,
Ja det är ju oftast därifrån det kommer..
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

åh jag tror verkligen stenhårt på nyttan av att ha en "morgonritual", känns som ALLA välmående personer har det.. jobbar på min, haha!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Hahah ja men jag håller med, känns verkligen så!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Men vilken härlig start <3 Underbart!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa det var verkligen så härligt! ❤️
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,

Låter så mys <3

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Det var det verkligen! <3
nouw.com/msahakangas
Blondina
Blondina ,

Rätt inställning tror man behöver ha sina rutiner för att de ska bli en bra dag osv

nouw.com/blondina
msahakangas
msahakangas,
Jaa men visst är det så!
nouw.com/msahakangas