GÅRDAGEN & PRESENTTIPS

Hallå på er! Vaknade upp rättså bakis idag då det blev en del dryck igår när jag var på 20-årsfirande av en vän. Hatar verkligen att vara bakis då jag får ångest, som att jag svikit mig själv genom att dricka. Inte för att jag är emot alkohol, utan för att jag slänger bort en hel dag haha.. Aja, får väl se denna dag som en liten vilodag.

Min gårdag såg i alla fall ut som så att jag åkte in till Västerås på förmiddagen för att köpa presenter, både till min vän som fyllde år och till min pappa som fyller idag. Provade lite kläder samtidigt men tyckte inte att jag hittade något som jag verkligen kände att jag ville ha. Passade även på att köpa med frukost/lunch hem från Espresso House som jag och J avnjöt framför serien ”Clickbait”. Där låg vi kvar en stund och bara myste. Det har varit lite ruskigt väder hela helgen så det var skönt att bara ta det lugnt i ett par timmar. Därefter pluggade jag ytterst lite, fixade iordning mig och knåpade ihop en liten present. Sammanfattning av gårdagskvällen var att det var riktigt roligt att hänga med lite folk. Vi åkte även in till Västerås för att ta några glas på Brasserie Stadsparken där det var fullt av folk. Har inte varit inne på ”krogen” på länge faktiskt, så det var kul att hitta på något. Meeen det får man ju sota lite för idag, fast det hör ju till såklart.

Måste verkligen tipsa om att sätta ihop ett litet kit till någon som fyller år, det går ju alltid att anpassa utefter tillfälle och hur personen är. Detta kit är ett litet cocktail-kit som jag kom på att göra efter att ha sett de där sjukt fina glasen på H&M Home. Hittade även brickan, linneservetterna och den lilla ljushållaren där inne. Svängde sedan in på City Gross för att köpa lite lime, citron, passionsfrukt och brudslöja att fylla ut tomrummen med. Blev riktigt nöjd med denna och jag hade själv blivit jätteglad över att få något sådant!

Min shopping outfit / Varm creme cheese bagel

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer