Frukost för tidiga morgnar

Jag som går upp mellan 04.45-05.00 om dagarna känner att jag behöver energi redan den tiden på morgonen. Det slinker alltid i en smörgås direkt när jag kommer till jobbet, men det behövs lite variation. Då är en overnight oat en perfekt frukost! Det är så enkelt att göra och så smidigt att frukosten står redo att ätas om du har kort om tid på morgonen.

Overnight oats kan göras på otroligt många sätt beroende på vad du gillar, så det går att variera en och samma frukost också. Denna gång hade jag i 1dl havremjölk, 1dl havregryn, egenplockade blåbär, kokosflakes och även kardemumma som smaksättning. Blanda sedan om och låt stå över natten, såklart. Gillar denna kombination mycket så den kan jag rekommendera! Ibland har jag även haft i chiafrön för jag vet att det innehåller saker som är bra för kroppen, men tänk då på att använda mer havremjölk då fröna behöver ytterligare vätska. Tips, tips tips!

- Magdalena

  • Mat

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hört så mycket positivt om overnight oats och alla olika varianter man kan göra, aldrig testat själv men vore himla kul att testa frampå! 😃 Så fräscht med färska bär på bland annat! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Jaa det tycker jag verkligen att du ska göra, så bra att man kan göra den lite hur man vill! 😊 Kram!
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg