Ett svalkande avslut

Godmorgon! Ny vecka igen, herregud vad snabbt det går alltså. Blir nästan lite stressad över att sommaren ska ta slut lika snabbt som den kommit, meeeen så ska jag inte fortsätta tänka. Jag har faktiskt märkt att jag har en tendens att stressa varje dag, speciellt de dagarna jag är ledig. Det jag stressar över är att timmarna bara springer ifrån mig. Insåg idag att en timme försvinner här och där under dagarna. Det går nästan för fort, medan tiden går i snigelfart på jobbet.. Med det här vill jag i alla fall komma fram till att jag ska försöka leva i nuet, ta saker lite som de kommer samt lära mig att slappna av. Allt behöver inte ske på en gång och jag ska absolut sluta tänka på dagens slut under dagarna. Tillslut blir det den enda saken jag tänker på och glömmer bort att njuta av tiden fram till kvällens slut, inte bra. Men jag ska jobba på det, kanske borde försöka mig på lite yoga igen!

Igår avslutade jag i alla fall kvällen på ett härligt sätt med ett kvällsdopp i kanalen tillsammans med en vän. Det var kallt för mig som är en badkruka men det var inte outhärdligt, nästan lite ljummet när man väl vande sig. Det blev två snabba dopp för att sedan komma hem och köra lite magövningar då jag faktiskt var rätt pigg i kroppen idag. Tänkte hela dagen att jag skulle ta mig ned till gymmet men orkade inte känna stress över det också så det blev bara lite hemmaträning, bättre än inget.

Annars hände ingenting mer igår förutom lite produktivitet i form av jobb hos min pappa, fick några maskiner tvättade samt att jag fick bort all disk från lördagen. Så skönt och det gör mig avslappnad i själen att inte starta veckan med ett rörigt hem. Är ni likadana när det är rörigt hemma, att det blir en inre stress och man hinner inte riktigt få ordning under veckan? Det kändes i alla fall väldigt bra att avrunda veckan med ett inte så rörigt hem, lite städning kvar men det tänkte jag faktiskt få gjort i veckan. Jag och J la oss sedan i en nybadad säng för att kika klart på "The Conjouring" som vi somnade framför sent i lördags kväll/natt. Så mysigt att se på skräckfilmer när det är lite åskväder och grått ute, för vädret har tyvärr varit väldigt fuktigt de senaste dagarna.. Men men, det finns lite mysfaktorer i det också!

Ni får ha en underbar vecka! <3

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Härligt med ett kvällsdopp!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Det var det verkligen, vill nästan göra det till rutin!
nouw.com/msahakangas
eelinjohnssonn
eelinjohnssonn,

Visst går veckorna läskigt fort❤️

nouw.com/eelinjohnssonn
msahakangas
msahakangas,
Jaa jag håller verkligen med!<3
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha blev chockad idag när jag insåg att det faktiskt är högsommar nu. I mitt huvud är det fortfarande vår :')

nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Åh ja jag med haha.. det blev liksom sommar lika snabbt som vintern tog slut
nouw.com/msahakangas
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Tråkigt att stressa över tiden, det förstör bara för en själv. Så viktigt att njuta som kvällsdopp 😃

nouw.com/sarahlinnsliv
msahakangas
msahakangas,
Ja det är ju verkligen så!
nouw.com/msahakangas