Ett Kvällsdopp

Hade en så mysig kväll igår efter jobbet. Vi drog ihop ett gäng vänner för att åka och ta ett kvällsdopp i Mälaren, fantastiskt skönt! Sådana här spontana och enkla saker tycker jag är jätteviktiga att klämma in i vardagen. Det här med samma rutin dag ut och dag in tycker jag är jättetråkigt, därför är såna här småsaker viktiga för mig. Det var mysigt att träffa mina kompisar som jag inte varit med på ett tag. En sådan sak är också viktig, att alltid försöka planera in några enstaka timmar med sina kompisar.

Oftast har man någon timme över som man kan lägga på att göra något med ens vänner eller kanske något lite extra i vardagen med ens partner. Åk och bada, ha en mysig picknick, gå en promenad eller kanske göra en lite extra god middag! Småsaker för att liva upp vardagen som annars kan bli ganska tråkig och enformig! Ett riktigt sommartips från mig nu när kvällarna är långa och varma!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Spontana grejer älskar jag faktiskt, de grejerna brukar nästan alltid bli av den bättre varanten liksom! Småsaker gör livet bättre <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Ja men jag håller helt klart med dig!! <3
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg