Ett brev till mig själv

"Kära Magdalena.

Jag önskar att du kunde se dig själv genom andras ögon, de som inte har din onda djävul på sina axlar. De som inte lägger någon vikt vid om du har en finne på kinden eller om dina ögonbryn inte är helt symmetriska. Försök att se dig själv genom deras ögon, de som inte kräver att du ska vara på ett visst sätt. De vill bara vara med den person de lärt känna, den person de valt att fästa sig vid. Men vem är den personen, om du inte själv vet vem du är?

Dina allra närmaste ser dig som den du är, de som följt med i ditt liv sedan du var liten. De ser dina personlighetsdrag som funnits där hela tiden och som utvecklats med åren. Du behöver inte vara någon annan för dem, för de vet vem du är trots att du själv tappat bort dig på vägen. Det är när du träffar nya människor som du känner att du måste anpassa dig och tänka på hur du beter dig, men glöm inte bort att inte låtsas vara någon du inte är. Låt inte dina tankar om att passa in dra med dig in i något som inte är du, acceptera bara att den specifika situationen eller de specifika människorna inte är menade för dig. Tro inte att du inte ska våga testa nya saker eller träffa nya människor, du måste bara stanna upp under vägen och fråga dig själv ifall det verkligen tillför någonting bra till dig själv. Eller gör du det bara för att du måste? För att du nu gett dig in i det och vill få det att fungera, fast det egentligen inte är menat för dig? Låt inte någon annan förutom du bestämma vägen för dig och ditt liv. Trots att det är dina egna tankar som spökar kan det vara andras ord som etsat sig fast, och det är ju faktiskt inte dina tankar från början.

Det syns att du vill vara alla till lags, alltid. Men tillslut måste du stanna upp och tänka efter vad du egentligen orkar med och är kapabel till. Bara för att du har människor runt om dig som inspirerar dig behöver det inte betyda att du måste sträva efter att bli precis som dem, för då kommer det att fattas en person som du tillslut. Låt dig inte ändras för att bli någon annan som du ser upp till, men låt dig ta inspiration till att bli den bästa versionen av dig själv.

Om du mår bra av att finnas för andra människor är det någonting du ska fortsätta att göra, men glöm inte bort dig själv på vägen. Och du ska vara egoistisk, i den mån att du inte skadar de du faktiskt bryr dig så mycket om. Du måste hitta en balans mellan att ta hand om andra och att ta hand om dig själv, men att gå så långt att du tappar bort dig själv kommer tillslut att skada relationen du har till andra. Kom därför ihåg att du är den viktigaste personen på jorden, den person du ska ta hand om och vara med fram tills att du dör. Försök att finna dig själv i vem du är och vem du har utvecklats till. Det kommer alltid finnas någon du ser upp till men låt dig inte tryckas ned av vad den personen har som inte du har, låt dig bara inspireras av det. Du ska inte bli som någon annan, för det finns bara en av dig och det finns så många som är tacksamma för just dig och hur du är. De vill inte att du ska ändras och bli en helt annan person, allt de vill är att du ska utvecklas till den bästa versionen av dig själv, för din egen skull. De är med dig av en anledning, de är med dig för den personen lyser igenom, trots det osäkra skalet som finns emellanåt.

Magdalena, du är tillräcklig och det finns bara en som dig."

Gillar

Kommentarer

tildabjorklund
tildabjorklund,
msahakangas
msahakangas,

Tack snälla du! ❤️

nouw.com/msahakangas
Vickan93
Vickan93,

Så fint❤️❤️

nouw.com/vickan93
msahakangas
msahakangas,
melindabohman
melindabohman,

Så fint skrivit, ibland behöver man skriva sånt till sig själv. De är så nyttigt <3

nouw.com/melindabohman
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket! Ja visst är det så <3
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,
Ååh vad fint!!❤️
nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket fina Sara! <3
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,
msahakangas
msahakangas,
Tack finis!❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Åh, såså fint! <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Tack fina!❤️
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Fina <3 Även så fint att du kommit til dessa insikter redan i din ålder..

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Tack ❤️ Är en sådan person som reflekterar väldigt mycket, kram ❤️
nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Fina fina fina fina du ❤️❤️❤️❤️ Så fint

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Åh tack finaste du ❤️❤️
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg