En vårig löprunda

Hej på er! Idag har jag en ledig dag från bageriet då jag istället jobbar på lördag. Jag uppskattar verkligen de här lediga dagarna mitt i veckan, för då hinner jag göra alla de där sakerna man varken hinner eller orkar resterande dagar. Startade min morgon med att gå upp från sängen för att mysa ned mig i soffan framför TV:n redan när J åkte till jobbet. Sedan gjorde jag mig en riktigt god frukost, mackor med äggröra toppad med skivad salladslök. Därefter somnade jag om i någon timme vilket var väldigt skönt. Trots att jag somnade om en stund tycker jag att jag har varit väldigt produktiv hittills då jag fått bort diskberget, tvättat, röjt undan, tagit en löprunda och dessutom sorterat massa skräp som jag strax ska åka iväg med. Så denna dag har hittills varit super och än är den inte slut, helt fantastiskt!

Det var dessutom väldigt skönt att kom ut en stund för att röra på sig, det är inte ofta jag gör det. Jag är inte jättemycket för träning då det i perioder ger mig ganska mycket ångest. Får ångest inför träning och ibland när jag tränar då jag jämför mig väldigt mycket med andra. Men ibland föser jag bort ångesten och då lyckas jag göra det med ett gott syfte som bara gynnar mig. Det är någonting jag vill jobba på, att träna för min egen skull och när jag känner att jag vill det, inte för någon annans. Att springa passar mig därför ganska bra egentligen, för då är det bara mig och min egna takt jag behöver fokusera på. Och idag var det så fint ute också, synd bara att solen gick i moln så fort jag begav mig ut. Stannade några gånger för att ta lite bilder på några fina platser som under denna årstid blir ännu finare, när vintern börjar smälta bort.

Hoppas att ni också har haft en toppendag oavsett vad ni har för er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

En ledig dag mitt i veckan är ju guldvärt🌟Så härligt med löprundan också!

nouw.com/louiseedling
msahakangas
msahakangas,

Jaa det var verkligen så härligt, båda sakerna! <3

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Älskar också att vara ledig mitt i veckan! Av någon anledning känner jag mig mycket mer motiverad till att få saker gjort då <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Du satte verkligen ord på den känslan, håller med dig! <3
nouw.com/msahakangas