En picknick i solen

Vilken otroligt fin kväll det var igår! Jag och mina bästa kompisar hade lite picknick vid vattnet vilket var väldigt mysigt. Var så skönt att bara komma ut och göra någonting, istället för att vardagen bara rullar på, jobba, äta och sova.. Har på sistone haft väldigt svårt att koppla av i tankarna vilket gör att jag övertänker i princip allt haha. Tror nog många kan känna igen sig i det och att det är ganska jobbigt, så därför var det skönt att bara koppla bort tankarna i några timmar.

Det blev inte så sent heller, alldeles lagom för en vardagskväll. Vi begav oss mot busscentralen redan efter 20.00 och dit tog vi varsina Voi:ar, hur mysigt som helst! Området dit min kompis har flyttat är så otroligt fint och mysigt, speciellt en kväll som igår! Imorgon får jag äntligen semester och vi beger oss mot Norrland direkt efter jobbet. Ni får ha en fin kväll så lovar jag att uppdatera från Norrland!

- Magdalena

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),
Men alltså lägg av så fantastiskt detta såg ut att vara! 😃 Hoppas du får en underbar semester i Norrland fina du 😊
swedishpassport.com
msahakangas
msahakangas,
Ja men ellerhur? En riktigt mysig sommarkväll!😍 Det ska jag verkligen ha, du får ha en fin helg!❤️
nouw.com/msahakangas
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ser så drömmigt ut <33
nouw.com/celinelundqvists
msahakangas
msahakangas,
Riktigt härligt! ❤️
nouw.com/msahakangas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
De här sommarkvällarna vi haft nu den senaste tiden är helt underbara, blir helt lycklig i själen och de ska verkligen avnjutas på bästa sätt! Det lät riktigt mysigt och jag hoppas även du får uppleva fler nu när du går på semester <3 Kram!
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Jaa visst är det väl så! Det hoppas jag med och jag hoppas att du får en fin helg, massor av kramar!❤️
nouw.com/msahakangas