En ointressant torsdag

Hallå på er finisar!

Vill börja med att tacka för den otroligt fina responsen jag fick på gårdagens inlägg. Denna vecka har jag varit lite nere vilket fick mig att börja reflektera jättemycket över just såna saker som jag skrev om. Det är lätt att tänka och skriva men att sen få tankar till ”verklighet” är mindre enkelt. Vill i alla fall bara visa att jag inte alltid har bra dagar och att jag kan ge inspiration genom mina tankar om hur man kanske borde tänka om sig själv.

Alla är tillräckliga oavsett och man kan inte alltid vara på topp när det kommer till alla roller man ska försöka leva upp till varje dag. Du ska va en bra kollega, en bra vän, en bra dotter eller son, en bra partner och så vidare varje dag. Det räcker att du är tillräcklig i alla roller, sen att vissa dagar är bättre än andra är såklart avgörande för hur du hanterar prestationen i varje roll.

I alla fall, det jag vill komma till idag är att jag haft prestationsångest över att jag inte laddat upp något intressant på bloggen. Men den ångesten vill jag bara försöka komma över och acceptera att det blir en sådant inlägg då det känns som att jag jobbar sedan lunch igår. Började 12.00 och slutade 21.00, sedan upp och jobba 06.00-14.45 idag. Det har liksom inte funnits någon tid till att hitta på något intressant. Så därför kommer ett helt ointressant men ack så viktigt inlägg idag, känn aldrig press att prestera om du inte har inspiration eller lust just denna dag. För ni finns väl kvar ändå hoppas jag? Så fina som ni är<3

Nu ska vi iväg för att byta däck på bilen, så rolig skärtorsdag får vi (: Men man ska vara glad över en ledig dag imorgon!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Ååh fina du, du behöver inte känna någon prestationsångest över vad du laddar upp. Tycker din blogg är så mysig att följa! Sen levererar man till den förmåga man har varje dag/vecka/månad <33

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Tack så så så mycket för att du skriver detta! Kram <3
nouw.com/msahakangas
agnesmathilda
agnesmathilda,

Finaste du ❤️ Tycker det är så fint att du delar med dig! Vill bara säga att du inte ska behöva känna någon prestationsångest över bloggen, jag vet att det inte hjälper att jag säger det men din blogg är verkligen så himla fin och jag älskar att kika in här oavsett vad du publicerar. Man behöver inte alltid vara eller prestera på topp ❤️ Kram till dig!

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack så jättemycket för den otroligt fina peppen <3 Tro mig, det hjälper jättemycket att du säger så fina saker, tack tack tack fina du! <3 Ha en toppenhelg!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Håller med Sara! Verkligen ingenting du behöver känna press över <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh tack så mycket fina fina du! <3
nouw.com/msahakangas