En mysig söndagskväll

Godmorgon! En ny arbetsvecka startad och det känns helt okej, hade gärna önskat att helgen var lite längre. Men idag är det sjuttonde maj vilket innebär att jag och J har ettårsdag, det är helt sjukt hur fort det har gått. Efter att J haft funderingar på att flytta och då inte vetat om vi kunde fortsätta träffas så var det den sjuttonde maj 2020 som vi bestämde att vi skulle vara med varandra. Han blev kvar här och jag är otroligt, otroligt glad över det!

I och med detta ska vi gå ut och äta ikväll för att fira. Hade gärna önskat någon aktivitet eller att vi skulle åka iväg någonstans men det ska vi unna oss när det finns tid för det då vi har lite att stå i framöver. Men en middag är absolut inte fy skam, det ser jag jättemycket fram emot. Inte helt fel att starta veckan med ett restaurangbesök samt en ren och skär myskväll med den jag älskar.

Gårdagen spenderades hemma då J:s mamma varit nere på besök. Jag lagade tacopaj till middag för oss alla och den blev riktigt god, precis som alla andra gånger jag gjort den. Det går inte att misslyckas med den. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord vilket var så mysigt, speciellt när vi inte träffar henne allt för ofta eftersom det är några mil mellan oss. Hon hade med sig en så fin blombukett som jag bara älskar, den var helt perfekt. Och som ni vet älskar jag att ha färska blommor hemma och att få blommor är något av det finaste jag vet.

Gillar