En inblick i mitt hem

Bytte plats på lite saker i vardagsrummet idag för att det skulle passa in lite bättre med alla färger. Den stora bubbliga kruka i en ljusbeige färg fick pryda byrån bredvid TV-bänken eftersom TV-bänken är utsmyckad med beige rotting. Så otroligt svårt att fota just den delen i vardagsrummet så att TV-bänken visas i sitt rätta jag, ljuset träffar inte den delen av vardagsrummet så bra. Och den där tapeten i bakgrunden med mönster på är ingenting som faller mig i smaken, men det känns fruktansvärt onödigt att lägga pengar på att få bort den när vi vet att den här lägenheten inte kommer vara vårt hem i mer än några år till. Den får helt enkelt fortsätta att irritera mig haha.

Ett tips om ni vill skaffa er lite unika posters är att kika in på Fotografiska Museet i Stockholms hemsida som jag länkar HÄR. De har väldigt annorlunda posters som skapats av duktiga konstnärer och fotografer världen över. Väl värt att besöka deras hemsida nu när man kanske vill undvika att åka till deras museum!

Finns det någon som är så besatt av sitt köksfönster som jag är? Det är verkligen ett av mina favoritställen i hela lägenheten då jag tycker att allt faller på plats där. Kombinationen med de fina, ljust beigea gardinerna, den spräckliga fönsterbrädan i sten och all växtlighet är så harmonisk och mysig. I samband med köksbordet i trä och de svarta pinnstolarna får jag en väldigt rustik känsla som också bryts av i och med de snälla växterna och det tunna materialet i gardinerna, ÄLSKAR.

Tror faktiskt inte att jag visat er någonting från vårt sovrum och anledningen till det är för att det är rummet som vi prioriterat lite mindre. Det är såklart för att det bara är vi som ska va där inne och vi är ju bara där för att sova, så att få det hundra procent klart har inte varit prio ett. Ni ser ju liksom hålen som är kvar i väggarna, inte ens det har vi tagit tag i haha..Men det känns lite sådär att lägenheten lämnades så till oss, fullt med plugghål i väggarna..

Dock är jag nöjd med vad vi fått till där inne hittills. Gillar sänglamporna som är väldigt enkla och diskreta samt tyget på överkastet och de stora prydnadskuddarna som matchar varandra. Kan ni se att jag har beige som en grundfärg i alla rum haha? Men det är ju så jäkla snyggt med beige! Det som skulle piffa upp sovrummet är att införskaffa snygga och enkla posters i lite jordnära färger, det tror jag skulle göra susen. Just nu har vi dessutom svarta mörkläggningsgardiner som passar in, men jag vill nästan köpa ljusa gardiner för att få in mer ljus där under dagarna. Dock kommer det såklart påverka hur väl vi kommer kunna sova om nätterna under sommartiden när solen går upp så pass mycket tidigare.

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Så fint, mysigt och hemtrevligt <3 Älskar!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åhh vad mysigt ni har det! Ser verkligen så ombonat och trevligt ut 😍 Älskar alla lugna färger och genomtänkta detaljer ❤️ Ett köksbord ser sååå fint ut också! Kram

nouw.com/agnesmathilda
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack snälla!! <3
nouw.com/msahakangas
Matildaogren
Matildaogren,

Ser så mysigt ut!

nouw.com/matildaogren
msahakangas
msahakangas,
Tack så mycket!! <3
nouw.com/msahakangas
saranilsander
saranilsander,
Älskar!! Så fint du har det!
nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Åh tack fina du! <3
nouw.com/msahakangas
T',

Ser supermysigt ut! Älskar sängkläderna. Vart är dessa ifrån? ☺️

devote.se/babustyle
msahakangas
msahakangas,
Tack så jättemycket! Jag tror faktiskt att sängkläderna är vanliga, vita från IKEA som blivit något skrynkliga i skåpet haha 😊
nouw.com/msahakangas
elinm
elinm,

Så fint! ☺️

nouw.com/elinm
msahakangas
msahakangas,
Tack snälla!! 😊
nouw.com/msahakangas
Ida,

Åh så himla fint och mysigt ni har det!! Min lägga lämnades oxå med massa skruvar i väggarna, inte roligt alls och tycker ej de är ok menmen haha :')

idanilssonphoto.se
msahakangas
msahakangas,
Tack så jättemycket fina! Så tråkigt när det hamnar på en själv som inte har någonting med de tidigare hyresgästerna att göra 🙈
nouw.com/msahakangas
Beccassida
Beccassida,

Fint-älskar också beige och cremevitt ihop med t.ex mörkt trä och lite färg på tavlor,växter, kuddar etc🥰

nouw.com/beccassida
msahakangas
msahakangas,
Åh ja det är såå snyggt! 😍
nouw.com/msahakangas