EN FREDAG INTILL VATTNET

Godmorgon lördag! Idag jobbar jag min sista arbetsdag innan semestern och det känns så otroligt skönt. Ser så mycket fram emot att åka upp till Piteå igen och sedan se vart resterande dagar tar oss. Faktiskt ganska härligt att inte ha helt spikade planer, vi får helt enkelt se vad känslan säger.

Igår hade vi en väldigt mysig eftermiddag måste jag säga. Vi skulle som tidigare nämnt på middag med mamma och pappa. Det blev en tidig middag på ett ställe som heter Borgåsundsfiskaren, som från grunden är en fiskbutik men som på senare år utökat till en liten uteservering på somrarna. Så otroligt mysigt! Och ni kan ju gissa vad de serverade, en massa fiskrätter såklart. Jag och mina föräldrar tog alla tre ”Fish n’ Chips” vilket smakade så bra, och J tog en tallrik med kallrökt lax som han också var väldigt nöjd med.

Därefter tog vi en biltur tillsammans med dem ut till Sundbyholm och slottet där bara för att strosa runt lite. Det var väldigt skönt att komma iväg lite och se en sådan harmonisk plats med mycket vatten omkring. Efter att ha sett en del båtar i den hamnen slog vi oss ned framför filmen ”Göta Kanal 2” när vi kom hem igen. En så mysig och avslappnad fredagskväll!

#bestofnouw

Gillar