EN EFTERMIDDAG PÅ STAN

Hallå på er! Som ni kanske märker så blir det inte lika många inlägg i veckorna som tidigare och det är ett val jag har gjort. Känner hellre att jag uppdaterar när jag vill få något sagt, har några bilder jag vill visa eller bara saknar att hänga här. Det känns bäst för mig då det ger mig ett lugn att bara uppdatera när jag känner att det är värt och när jag vet att jag kommer bli nöjd med ett inlägg. Istället för att uppdatera om halvdana saker varannan dag. Nog om det!!

Idag var jag iväg med en vän in till Västerås efter jobbet för att inhandla lite prylar till helgens fest som jag ska styra. I början på nästa vecka fyller jag nämligen år så tänkte samla mina vänner för att fira det och ha roligt tillsammans. Vi fick lite nödvändigt inhandlat som plastglas, papperstallrikar, lite pynt och såklart lite onödigt också haha.. Köpte mig även en så fin långklänning med långa ärmar som jag tänkt ha på mig i helgen. En mörkblå sådan med knyte i midjan, får visa er bilder senare då jag tänkt ha med kameran på festen för att kunna spara lite minnen!

Mitt i shoppingen slog vi oss ned vid ett bageri vid namn ”Bageri April” för att fika. Älskar verkligen stuket på detta bageri då det är minimalistiskt och lite lantligt, så härligt!

Vi båda tog en plåtbulle med smak av blåbär och mandel, toppad med en limeglasyr. Alltså denna var GUDOMLIG! Till det en äppelmust för min del och en otroligt fin iskaffe med en gnutta chai i för min vän.

#bestofnouw

Gillar