En drömtatuering

Bilder från min kamerarulle och tatueringsbilderna är ifrån Pinterest

Hej på er! Äntligen är det fredag och jag har ledig helg denna gång, sååå skönt. Jobbar 06.00-14.45 idag och i kväll kommer en kompis över. Vi ska laga pasta och dricka lite gott vilket ska bli så mysigt då vi inte träffats på bra länge.

Något jag tänkt länge på är det här gällande att skaffa en tatuering eller ej. Till en början var jag väldigt tveksam till det i och med att jag har otroligt svårt för förändringar så jag hade nog haft svårt att kolla på min tatuering i början, eftersom den ska sitta där hela livet. Men de senaste månaderna har jag verkligen fått ett sug efter att skaffa en men har inte riktigt vetat vad jag vill göra för jag vill ändå att min första ska betyda någonting. Nu i veckan kom jag på en idé som jag faktiskt tror att jag ska köra på inom en snar framtid och det är att göra en solupp-/solnedgång i en minimalistisk stil. Jag är tokkär i de båda då jag älskar hur himlen får en sådan intensiv färg av rosa, lila eller orange. Det är verkligen det vackraste jag vet, kan skåda i flera minuter genom att bara stirra på himlen medan solen går ned.

Därför vill jag göra en sådan här tatuering, för att det ger mig så mycket när himlen är sådär fin. Och potentiella ställen att placera en sådan tatuering på skulle för mig vara ovanför armvecket som den mellersta bilden visar, eller på sidan (nedanför armhålan i höjd med brösten). Åh nu vill jag boka en tid på en gång, men som vanligt måste jag processa det lite i huvudet samt hitta någon tatuerare i närområdet som är duktig på just tunna och raka linjer.

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh den är ju såå fin!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Jaa visst är den!<3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Gud vad kul, har också kollat in den typen av tatuering! Såå fin <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt, ja den är ju väldigt fint och enkel! <3
nouw.com/msahakangas