En dag, fyra årstider

Hallå finisar! Imorse vaknade jag och fick en chock av att det var helt vitt ute och SNÖADE? Jag blev såå besviken eftersom jag igår kunde sitta ute på balkongen när solen värmde. Men vi bor ju faktiskt i Sverige så dessa väderkontraster är nog ingenting vi borde förvånas av eftersom varje vår ser i princip likadan ut haha.. Jag hoppas i alla fall att det blir några grader varmare de kommande dagarna och att vi slipper mer snö, snälla!

Dagen startade ganska tidigt imorse vilket var väldigt skönt då jag hade planerat att få saker gjorda idag, soooom inte riktigt blev gjorda igår. Det första jag hade planerat att göra var att åka ned till min pappa för att få lite papper gjorda vilket gick väldigt snabbt och smidigt. Så skönt nu när man kommit in i det jobbet då det bara tar några enstaka timmar av en i veckan. Vill såklart göra det för att hjälpa min pappa och för att tjäna in några kronor extra i månaden för att kunna göra något kul för dem i framtiden. Det är verkligen givande att ha ett extrajobb som helst inte liknar det arbete man har till vardags då man lär sig ytterligare någonting och gör någonting de timmar man kanske hade legat och slappat i soffan. Det är klart att man behöver ledighet efter jobbet också men jag tycker att det kan vara ganska skönt att komma iväg till pappa för att kika igenom lite papper då jag ofta får ett väldigt djupt fokus. Som jag nämnt många gånger innan ÄLSKAR jag att hamna i min egen bubbla där jag bara gör utan att tänka på massa saker runtomkring, och det kan jag göra där i och med att jag måste fokusera.

Nog om det, resterande del av dagen fick vi faktiskt all städning gjord här hemma. Såå otroligt skönt inför kommande vecka som vi redan kommit in i kom jag på, för det är ju måndag idag! Igår började jag att ta reda på all disk och tvätt men hade ungefär hälften kvar så det fick vi gjort idag, så nu är tvättkorgen äntligen tom. Bäddade även rent innan vi gick och la oss igår så jag och J sov båda två som prinsessor inatt. Vi passade också på att städa hela lägenheten när vi ändå var igång eftersom det var tanken, så nu är det rent och fräscht här hemma! Därefter tog vi oss en promenad på ca 5 km, så välbehövligt att komma ut och röra på sig. Tack och lov hade vädret förändrats från imorse, för nu när vi gick ut var det till och med sol ute men fortfarande väldigt kallt. Väl hemma igen började vi med maten som idag fick bli rejäla hamburgare, så gott men nu har jag en brutal matkoma!

Jag tycker att vi har varit väldigt produktiva idag, J sa det så bra: Det är precis såhär man vill att en söndag ska kännas (även fast det idag är måndag, men det är samma känsla). Jag hoppas att er måndag har varit lika bra som min oavsett om ni varit lediga eller om ni redan börjat jobba! <3

Gillar