En biltur & lunch

Hej på er! Höll på att skriva: "Gud vad skönt med lördag", tills jag kom på att det bara är fredag vilket såklart är ännu härligare. Den här dagen har hittills varit så seg, både jag och J har varit väldigt sega hela dagen trots att vi gick och la oss i hyfsad tid igår. Märks att det varit en ganska tuff vecka jobbmässigt för oss båda men nu får vi äntligen lite ledigt. Dock jobbar ju jag imorgon men då det bara är ca 6 timmar känns det inte så farligt faktiskt, tror det kan bli ganska mysigt att träffa alla glada och fikasugna kunder som ska ladda upp inför påskfirande. Känns faktiskt lite tråkigt att inte ha något mysigt påskfirande inplanerat, speciellt när denna dag känns så seg och tråkig, vill liksom få helgen att gå för att ta vara på när man väl får vara ledig några dagar till. Vi får se vad som händer imorgon helt enkelt, annars blir det bara lite påskmiddag här hemma för mig och J.

Dagen startade väldigt bra dock eftersom solens ljus fick mig att vakna till första gången redan vid sjutiden någongång. Vi bestämde oss för att åka och köpa med lite mat från Subway (är det bara jag som inte ätit det på så länge?) för att sedan åka och sätta oss på någon mysig plats. Det slutade med att vi bara ställde oss efter vägen intill skogen för att äta i bilen, eftersom vädret hade förändrats från hur det var imorse. Det blev så grått, blåsigt och småkyligt så nu känner jag att det påverkade hela min dag, vill bara ligga inne och sova typ.. Så tråkigt att man blivit en sådan person som påverkas jättemycket av vädret! Ska försöka att inte va så negativ haha, men det var i alla fall skönt att komma iväg från hemorten en stund för det blev ändå som en liten road trip.

Vi får se vad dagen har att erbjuda men just nu låter jag mig själv bara vara en riktig tråkis haha.. Hoppas att ni får en superfin start på helgen och att vädret är lite bättre hos er! Kramisar <3

Gillar