Efter semestern-tankar

Lite mobilbilder från Storforsen

Godmorgon på er finisar! Igår var det första jobbdagen efter semestern och jag måste säga att det kändes riktigt tungt att börja jobba igen. Känner verkligen bara längtan efter ännu mer semester, även fast endast en vecka gjorde mig väldigt gott. Men det är väl så det är nu såhär i sommartider, att man vill vara lite ledig för att hitta på lite skoj. Längtar dock tillbaka till Norrland och dess härliga natur samt människorna där uppe. Det får jag ju ta del av snart igen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Är ni förresten också så, att ni gillar att längta till en händelse men sen när det väl kommit till den dagen så känns det lite jobbigt för att det snart kommer att vara över? Som att jag tycker mer om att längta till något än att faktiskt uppleva det när man väl kommit dit, så konstigt och otacksamt haha..

En sak jag dock inser är att jag är lite uttråkad i min vardag, det behövs förändringar som jag nämnt förut. Nu ska jag dock inte tänka så mycket på det eftersom jag knappt kommit in i rutiner igen efter semestern men det är som att jag har fått tid att tänka på massa relevanta saker nu när jag varit ledig. Det är mycket som snurrar i huvudet gällande framtiden, men ändå på ett bra sätt så jag måste bara sortera tankarna lite för att komma fram till någonting som passar mig. Känns lite som att det behövs en nystart inför hösten, känner ni lite likadant?

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

eelinjohnssonn
eelinjohnssonn,

Åh vilka fina bilder<3

nouw.com/eelinjohnssonn
msahakangas
msahakangas,
Tack fina du! <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Åh kan verkligen känna igen mig i det där att längta jättelänge på något och sen när det väl är där får man nästan lite panik haha!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Att man aldrig bara kan stanna upp och njuta haha
nouw.com/msahakangas
Enna,

Det är alltid svårt att återgå till arbetet eller plugget efter lite ledighet 😊

sayyeastofashion.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Jaa det är ju så sant!
nouw.com/msahakangas
Jasmine,

Vilka fantastiska bilder!
Hoppas att du finner ordning i huvudet och att tankarna på framtid och kommande höst klarnar.
Kram

rosanatt.blogg.se
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack fina du! De ska nog komma i ordning så småningom <3
nouw.com/msahakangas