Efter en lång resdag

Godmorgon! Uppe med tuppen trots semester, för snart ska vi ned på hotellfrukost. Som man älskar det, mums! Igår startade vi vår dag redan runt kl.04 på morgonen då vi skulle ställa vår bil hemma hos mina föräldrar. Sedan blev vi upphämtade av våra vänner runt kl.05 och då var det av mot Piteå.

Det blev en resa på ungefär tio timmar med två stopp för att äta frukost och sedan för att gå på ett toalettbesök. Det gick dock ganska bra förutom att jag dum som jag är körde ett benådas i lördags för att sedan få sitta på ett hårt säte bak i mitten hela resan upp.. Så dumt av mig, but I made it!

Väl framme checkade vi in på Hotell Kust här i Piteå och oj vad fräscht och fint det är. Vi bor på sjätte våningen och fick lyckligt nog utsikt över vattnet, det uppskattar jag verkligen!

Det hann knappt bli en lugn stund på hotellet innan det bar med på stan. Vi mötte upp några vänner de har här uppe som jag också fått ganska bra kontakt med, och det var jättetrevligt. Vi tog ett glas på Bishops Arms för att sedan gå över gatan till Pinchos där vi spontant bokade bord.

Det var en perfekt varm kväll igår så vi valde att sitta ute för att äta maten. Några drinkar blev det också då jag inte hunnit testa så många av dem. Efter maten köpte vi på oss lite snacks innan Coop stängde för att sedan gå hem till en av killarna här uppifrån där kvällen avslutades med lite kortspel.

Vi alla var så trötta efter resan, jag och J orkade knappt prata med varandra när vi la oss i sängen. Efter en god natts sömn ska vi nog hitta på något roligt idag också, men först lite frukost i magen!

Gillar

Kommentarer

emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Låter superhärligt!! Och vad gott med pinchos, älskar deras koncept och såå god mat! Hoppas resterande av vistelsen blir bra. Kram <3

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Såå mysigt, gillar också konceptet på Pinchos! Tack fina ❤️
nouw.com/msahakangas
ebbawikstrand
ebbawikstrand,

Mums vad gott det ser ut!

nouw.com/ebbawikstrand
msahakangas
msahakangas,
Det var supergott!!
nouw.com/msahakangas
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad mysigt! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
msahakangas
msahakangas,
Såå mysigt!❤️
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Njut av semestern nu!!!

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Tack det ska/gör jag❤️
nouw.com/msahakangas
Jovana
Jovana,

Maten ser magisk ut 😍

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Den var jättegod ❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Härligt det låter!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Jaa verkligen ❤️
nouw.com/msahakangas