Drömställen att åka till i Sverige

Nu när vi inte kan, eller ska åka utomlands så vet jag att många rest inom Sverige denna sommar. Kanske har sommarstugan använts lite extra i år eller så har flera road trips ägt rum, hur trevligt? Det ser så otroligt mysigt ut och det får mig att längta nå fruktansvärt tills nästa helg då jag och J ska åka uppåt i landet. Då han är därifrån ska vi hälsa på hans familj och barndomskompisar vilket jag ser fram emot jättemycket, speciellt för att bara få komma hemifrån ett tag. Tanken är att vi ska se en del natur där uppe, kanske vandra lite och självklart njuta av att äntligen ha lite semester. Tänker att jag ska ladda på min kamerarulle med mycket fina bilder för det gäller att passa på när det finns tid att hitta på lite roliga saker! Nog om min kommande semester.. Jag tänkte att jag skulle lista lite platser i Sverige som jag skulle vilja åka till någon gång, här kommer den:

Gotland - Jag kan inte ens räkna på mina fingrar längre hur många storys jag sett på Instagram när folk är på Gotland. Det verkar ju såååå mysigt där med de äldre stadsområdena och de små söta rosenbuskarna som klättrar på husväggarna, wow.

Höga Kusten - Där verkar det vara nå otroligt fint med de höga höjderna i samband med vattnet, tänk er att vara där en solig dag!

Västkusten - Kan faktiskt inte riktigt välja vart på Västkusten jag skulle vilja åka då min uppfattning är att i princip hela kusten kryllar av vackra platser. Har såklart varit i Göteborg samt i Varberg och gud vad jag älskar Varberg. Skulle även vilja åka till Smögen och se de där små söta båthusen eller vad det är. Även det är något som flödat på Instagram men jag har alltid velat åka dit och typ äta räkor för det känns som en grej man borde göra, haha..

Skärgården - Tänk vad mysigt att hyra ett sommarställe en hel sommar någonstans ute i Stockholms Skärgård, vilken dröm. Att leva lite minimalistiskt ett tag och behöva ta båten för att ta sig runt till andra öar för att handla, hur härligt?

Dalarna - Nu har jag ju varit i Dalarna massvis av gånger då min familj haft husvagn där sedan jag var liten, men det är så härligt där och speciellt när man känner sig hemma. Naturen, de mysiga byarna och även det härliga folket gör en bara så glad. Dalarna om något skriker sommar för mig!

Det här var några få ställen jag kan komma på nu och jag önskar bara att min semester varade i fler dagar än en vecka så att vi hade kunnat ta en Sverige- Road trip men det kommer bara hinnas med uppåt i landet. Jag klagar dock inte ett dugg för det då jag inte varit längre upp än till Jämtland så vill gärna se mer av vad Norrland har att erbjuda, taggad till tusen!

- Magdalena

Gillar

Kommentarer