Det sitter psykiskt

Min lilla promenad från läkaren till parkeringen, hur mysigt?? Och J kom hem med svenska jordgubbar till mig, så jag gjorde iordning mig en skål med sockrade jordgubbar och mjölk. MUMS!

Ni som läste mitt senaste inlägg vet att jag skulle till läkaren idag, på grund av att jag under ca ett års tid mått lite sådär. Har haft sjukdomssymptom till och från vilket såklart har tärt på psyket med tanke på situationen vi lever och har levt i nu.

Jag kan inte riktigt säga att jag fick så mycket ut av det besöket, förutom att det verkar som att dessa symptom främst sitter psykiskt. Det var ingenting som verkade konstigt med mig, och det kändes som att läkaren haft fler personer som mig där på sistone.. haha. Fick insikt i att jag tidigare aldrig riktigt brytt mig om hur jag känner mig, har liksom gått till skolan och jobb oavsett vad. Att sedan gå till att hela tiden behöva reflektera över hur jag mår har verkligen satt min hjärna på högvarv. Så, jag antar att jag övertänker minsta lilla symptom och tänker på det tills dagen är slut, och lite till för att ställa mig frågan om jag borde sjukanmäla mig kommande dag.

Detta är ingenting jag vill känna så tro inte att det är en undanflykt, utan det är grejen att jag tvingas till att tänka allt detta. Så jag känner att jag verkligen måste ta tag i mig själv och göra vissa ändringar i min vardag. Dessa är något jag ska fundera mer på och sedan berätta för er, vill inte säga något nu som bara är en spontan insikt.

Jag är självklart glad över att det inte var något fel på mig, men när det sitter i mitt huvud vet jag att det kommer ta tid att arbeta bort. Men tur det är sommar nu så man kan få lite annat att tänka på. Ta hand om er <3

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Jobbigt att det ”bara” var psykiskt, men samtidigt skönt! Otroligt gott med jordgubbar, mjölk och socker också, bland det godaste jag vet 😍

nouw.com/emmapetersson