Det första inlägget

Hej och välkomna till min blogg!

Mitt namn är Magdalena Sahakangas och jag är snart 20 år fyllda. Idag arbetar jag som kassörska på ett bageri i orten där jag bor vilket är väldigt mysigt! Jag har precis tagit steget att flytta hemifrån vilket känns otroligt bra, över förväntan faktiskt då jag bott i samma hus hela mitt liv. Jag bor nu i en hyresrätt på 30kvm, det kanske låter litet men det är perfekt för mig eftersom jag bor ensam just nu. Redan innan jag flyttade fick jag ett otroligt intresse för inredning som faktiskt var en stor anledning till att jag ville börja bygga upp ett eget hem. Det här är någonting som ni ska få ta del av här, både genom text och bild då jag tycker att det är jätteroligt att fotografera och redigera.

Mitt fotointresse har funnits sedan flera år tillbaka men det är inget märkvärdigt för jag skulle inte säga att jag är en professionell fotograf, jag tar bilder på allt möjligt och lite hur som helst. Jag använder min iPhone, väldigt sällan min systemkamera och sedan redigerar jag i VSCO. Jag har insett på sistone att det inte finns någon regel för hur foton bör tas eller hur de ska vara för att anses vara "bra bilder". Det är just därför jag tycker att det är så otroligt roligt!

Allt som allt kommer denna blogg att innehålla lite blandade ting ur min vardag vilket jag ser fram emot att dela med mig av! Jag hoppas att ni kommer att trivas här och att det finns någonting som faller er i smaken!

- Magdalena

Gillar

Kommentarer