De sista förberedelserna 

Igår efter att jag slutade jobbet tog jag tag i de sista sakerna som skulle göras innan kvällens midsommarfirande. Direkt efter att jag kommit hem kom en vän förbi och hämtade upp mig, då vi skulle iväg för att plocka lite blommor. Fick för mig i förrgår att jag borde göra en krans för det är ju ingen midsommar utan det, eller vad säger ni?

Kvällen avrundades därför med lite kransbindning samtidigt som min knäckiga rabarberpaj stod inne i ugnen. J passade även på att göra en gubbröra inför sillunchen han ska iväg på idag, så det var full rulle i köket igår.

Blev inte helt hundra nöjd med min krans men med det utbud av blommor jag fick tag i så ska jag ändå vara nöjd. Vi hittade ett ställe med hundratals av prästkragar som är så otroligt fina, men jag ville ha lite blandade färger så det fick bli vad det blev haha.. Är ändå glad att jag fick ihop en krans med tanke på hur stressad jag kände mig igår ikväll, bara att hoppas på att den klarar sig i kylen fram tills ikväll!

Med blommorna som blev över passade jag på att pynta hemmet med lite buketter här och där i gamla glasflaskor som jag både hittat på loppis och som jag sparat.

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Så mysigt att göra krans, lite terapeutiskt haha! Och fin blev ju superfin! <3

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Åh håller verkligen med, och tack så mycket ❤️
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Så kul med egen krans! Gjort det varje år, men i år har jag tyvärr inte hunnit och det är så himla synd verkligen 😟

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh vad synd!! ❤️
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Tycker att din midsommarkrans blev superfin! Hoppas att din midsommar blev underbar 🌸💖

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack finis! Den var fantastisk❤️
nouw.com/msahakangas