Bloggen firar 1 år

Men gud! Jag skrollade igenom mina inlägg och insåg att det var någon gång under denna tid förra året som jag startade min blogg, men jag visste inte riktigt vilket datum. Bläddrade ned till mitt första inlägg och se där, det var igår (16:e juni) för ett år sedan som jag började blogga här på Nouw! Det är ganska sjukt hur fort tiden gått samtidigt som det känns som att jag alltid har haft den här bloggen, den har liksom blivit en del av mig själv.

Att blogga har varit något som intresserat mig i så många år, men det har gått i perioder. Tror jag gick i mellanstadiet när jag startade min första blogg och det var efter att min syster berättade att hon börjat blogga lite smått. Minns att jag hade typ lila bakgrund med neongrön text i mina inlägg, så ni kan ju tänka er hur förskräcklig den såg ut haha.. Men det var där det började och sedan dess har jag bloggat på Devote i några år för att sedan gå över till Nouw. Tror jag hade 2-3 olika bloggar under tiden jag bloggade på Devote just för att jag kom in i perioder då det var jättekul för att sedan tröttna och radera dem. Men nu har jag lyckats hålla mig kvar här på Nouw under ett års tid och det senaste halvåret har jag uppdaterat rättså kontinuerligt vilket känns väldigt bra. Gillar verkligen Nouw som bloggportal då den är uppbyggd på ett bra och förståeligt sätt samt att det finns så mycket genuina och härliga människor som bloggar här. Så roligt!

Jag söker fortfarande för att hitta min egen nisch på bloggen, för såklart vill jag sticka ut lite. Men jag tror absolut att det tar tid innan man hittar sitt spår, dock tror jag att det kommer med tiden. Så jag ska fortsätta att skapa här på bloggen och jag tar verkligen till mig av allt ni skriver, för det är ju främst er läsare som jag vill inspirera med mina inlägg. Och för att knyta säcken vill jag bara tacka er som läser min blogg, oavsett hur länge ni har gjort det. Tack för alla fina kommentarer jag får varje dag och för att ni är så fina personer. Tack så jättemycket, det gör mig otroligt glad!

- Fun fact: För ett år sedan hade jag nästan precis flyttat hemifrån för första gången och försökte komma iordning i min lägenhet. Idag är jag sambo med personen som kom och handlade av mig på bageriet nästan varje morgon, som jag fattade tycke för, personen som jag vill leva resten av mitt liv med!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh grattis till din blogg! <3

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Tack fina!! <3
nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,

Åg grattis till bloggen, så glad att du startade den och sprider så mycket fint här i bloggvärlden <3 Och hallå där, nu vill man ju höra mer om er *kärlekshistoria*, haha. Lät som en start som bara sker på film?? KRAM!

nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,
Åh men hur fin är inte du då, tack så mycket för de otroligt fina orden! Den där idén om kärlekshistorian var så bra, så du kan hålla utkik här på bloggen under morgondagen! <3
nouw.com/msahakangas
nellielillskog
nellielillskog,

Grattis till bloggen ✨ Och så mysigt att du och din sambo träffades genom att han handlade av dig på bageriet!! 🥺

nouw.com/nellielillskog
msahakangas
msahakangas,
Åh tack fina fina du! Jaa, jag älskar den detaljen i vår kärlekshistoria! <3
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Vad roligt! Grattis till dig och bloggen 🥰

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh tack snälla! <3
nouw.com/msahakangas
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Så roligt att se tillbaka vart du var för 1 år sedan! 🌸💗

nouw.com/hannakarlzzon
msahakangas
msahakangas,
Men vad roligt att du tycker det <3
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Men grattis till din fina blogg <3 Följer den aktivt och tycker det är så kul att kika in här och läsa allt det du delar med dig av!!! Känner igen mig i det här med att blogga i perioder, har varit likadan och började också i ung ålder. Det har varit på och av, men har alltid hittat tillbaka till bloggandet till slut. Så kul ju!! Och måste bara tillägga att det låter så romantiskt hur din och din sambos kärleksresa började, hade varit spännande att höra mer!! ☺️ Kram på dig <3

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Åh men tack, och vad glad jag blir att du läser min blogg! Det betyder så mycket ska du veta. Känns lite roligt då vi båda kan relatera till varandras inlägg och känslor, när det kommer till mycket! Om du håller utkik här imorgon så kommer det faktiskt ett inlägg om vår kärlekshistoria 😘 Kram på dig, hoppas att du haft en fin dag!!
nouw.com/msahakangas