BAD & GRILLKVÄLL

Godmorgon finisar! Gårdagen var väldigt härlig då vi först åkte ut till en liten stugby i närheten där en av J:s kompisars familj har stuga. Där badade vi i vattnet som var riktigt varmt faktiskt och åt glass, en perfekt sommaraktivitet skulle jag säga. Därefter tog vi oss hemåt igen för att göra oss iordning tills att det var dags för middag hos ett par vänner.

Vi blev bjudna på grillat i deras mysiga trädgård. Det var kycklingspett, potatis, halloumi, majskolv m. tillbehör, perfekta sommarsmaker om ni frågar mig! Därefter blev det en titt i deras fina hus som de ganska nyligen flyttat in i och som är under renovering, men som kommer bli otroligt fint och hemtrevligt! Vi avrundade sedan kvällen med glass i kvällssolen och några timmar till av härliga samtal. Otroligt mysigt och energigivande! Så kul att man klickar så bra med folk som man knappt känner ännu .

Idag funderar vi på att ta oss ut för att plocka lite hjortron då de verkar gro nu. Åh jag önskar verkligen att vi fick med oss en del så vi kan göra lite sylt hemma. Jag och J sa även i våras att om vi hittar hjortron så ska vi köpa ett våffeljärn, och det har jag absolut inte glömt bort haha. Som ett litet barn! Vi får se om vi tar oss ut på en runda men det hade varit perfekt då vädret är lite mulet idag, och därmed lite svalare. Så det känns perfekt att vara kring skogen i några timmar en sådan här dag! Ha en fin dag allihop 💛

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer