Back to work

Nu har snart hela jobbveckan gått efter semestern. Känns faktiskt skönt att det snart är helg för jag har jobbat ganska mycket i veckan, men det har varit roligt. Det märks verkligen hur mycket man står upp och rör på sig för jäklar vad det känns i benen nu eftersom jag fick vila från jobbet förra veckan. Har även varit på första handbollsträningen på ett bra tag och det kändes bra att vara tillbaka, men oj vad det känns i kroppen från det också. Nu känns det att man lever i alla fall haha.. Under denna jobbvecka har jag fått börja köra lite leveranser vilket är roligt då jag annars gör i princip samma saker varje dag. Har också haft möjlighet att få några timmar i bageriet där jag fick spritsa lite biskvier samt göra en dessert som vi börjat med nu; en äppel-cheesecake på burk! Hur gullig och höstig ser inte den ut?

På tal om höst så är jag en av dem som längtar till lite kyligare dagar, kappor, stickade tröjor och tända ljus. Hösten är så fin och älskar modet under årstiden då det alltid lanseras så mycket fint då. Ser även fram emot att samla på mig lite saker till nya lägenheten som är extra mysiga nu när vädret kommer bli lite mysigt. Kanske lite nya sängkläder, soffkuddar och ljus i massor! Någon mer än jag som längtar till hösten?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Men så gott det ser ut!! Och fint 😍
nouw.com/hilmak
msahakangas
msahakangas,
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Längtar faktiskt också lite efter hösten! Den är så mysig💛✨ Kram på dig!
nouw.com/hannakarlzzon
msahakangas
msahakangas,
Håller helt klart med dig! kramar!🧡
nouw.com/msahakangas
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh handboll, det var så många år sen jag spelade det men shit vad roligt det är och kan verkligen sakna det! Man känner helt klart att det börjar bli mer höst, men det modet ÄLSKAR jag! <3
nouw.com/emmaengstrom
msahakangas
msahakangas,
Ja handboll är en riktigt rolig sport! såå mysigt med höst!❤️
nouw.com/msahakangas