Att vända en jobbig dag till en bra

Hallå på er igen! Jag hoppas att ni har haft en härlig dag. Min dag var lite sådär till en början och det var lite på grund av tandläkarbesöket imorse. Som jag nämnde imorse så var jag där på en liten konsultation för att se hur processen för att få implantat kommer att se ut. Det var just den biten som gjorde mig lite besviken, detta för att jag inte hade förväntat mig en så lång process. De berättade att det kunde ta upp emot 1-1,5 år, kanske även 2 år innan allt blir klart och för mig blev det verkligen ett nederlag. Jag och J har pratat om att flytta till Norrland inom något år men nu har vi verkligen någonting vi måste anpassa oss efter. Bara den saken att vi MÅSTE anpassa oss efter när mina tänder är klara gör mig så jäkla stressad för det gör att jag vill flytta nu på en gång, bara för att jag inte kan. Så detta gjorde verkligen inte min dag.

Var inte alls taggad på att åka till jobbet efter tandläkarbesöket, hade helst av allt bara velat ligga hemma och sura. Gick in på bageriet med sådan jobb ångest för jag ville verkligen inte, vilket höll i sig i någon timme till. Ett tag senare kunde jag börja släppa på det och gud vilken lättnad det var! Hatar att gå runt och vara bitter till den gräns att jag bara vill sticka därifrån. Men jag är verkligen en sådan person som måste älta och älta i mitt eget huvud ett bra tag innan det ger sig. Så tillslut försvann det då jag kunde vara lite mer rationellt och inte tänka på allt det dåliga.

Insåg till exempel att jag är ledig imorgon vilket ska bli så härligt då jag ska få lite nytta gjort samt träffa min syster senare på eftermiddagen. Detta innebär också att jag har en 3,5 dagars vecka på jobbet denna vecka då vi endast har öppet till 12 på fredagen och inte nog med det, jag skulle ha jobbat på lördag men eftersom det är röd dag har vi stängt. Halleluja!! Sedan visste jag också att jag och J skulle gå på den här nya "restaurangen" som öppnat i vår ort. Det var ju inte direkt någon restaurang utan mer som ett lunchställe dit man kan gå om dagarna för att äta lite buffé, sallad eller fika. Men det var absolut jättemysigt att komma iväg på något annan en liten stund, samt att kvällsmaten blev ordnad. Det är verkligen inte att underskatta! J tog en räksallad med lite picklad rödlök, mangosalsa och couscous, jag valde att ta ifrån buffén så det blev kycklingfilé och ris tillsammans med sallad och en limeaioli. Det var verkligen gott och det smarta var att de väger maten man tar och tar istället betalt för det, istället för ett fast pris som inte alls räknar med hur mycket eller lite någon äter. Tror absolut att jag kommer ta en lunch där någon dag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,

Bra tänkt🌸

nouw.com/beccassida
msahakangas
msahakangas,
emmapetersson
emmapetersson,

Härligt med lite ledighet!

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Otroligt skönt!❤️
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg