Aktiviteter jag vill göra framöver

Nej men alltså hörrni, nu börjar abstinensen av att göra massa roliga saker ta över mitt psyke. Jag är i stort behov av att hitta på saker för nu börjar man lessna.. Har verkligen hoppet uppe för sommaren och försöker se saker man faktiskt kommer kunna göra istället för vad som inte går att göra så länge detta håller i sig. Tänkte därför göra en liten lista på saker jag vill hitta på framöver, både saker jag önskar kunna göra men också saker som jag vet att jag kommer kunna göra.

First of all. Jag vill bo på hotell för det är någonting jag alltid har tyckt varit så otroligt mysigt. Det spelar typ ingen roll hur långt bort man åker, det är liksom speciellt oavsett. Älskar hela stämningen som är när man bor på hotell. Tänk er att vakna upp i en stor säng med mjuka täcken, ta en dusch för att sedan ta sig ned och äta en orimligt god hotellfrukost. Men snälla ge mig det nu. Behöver liksom se en annan stad bara, skulle kunna åka till närmaste lite större stad här ikring för att bo på hotell, bara för att.

Behöver både spontana och planerade restaurang/bar-besök med vänner och familj. Vill vara bland vänner i solen en hel dag för att sedan ta sig till en uteservering för att dricka drinkar och tugga på något smått. Vill klä upp mig för att gå på en fin middag tillsammans med min pojkvän och med min familj såklart eftersom man inte är så ofta med varandra. Alltså ja snälla, jag känner den där viben här vid mig nu.

Vill känna sanden mellan tårna, oavsett om det är nere på västkusten eller utomlands som jag gör det. Men helst vill jag faktiskt ned till västkusten då jag tycker att allt är så himla härligt där. Har varit ned till Varberg någon sommar, vid Apelviken, och det är ett av de mest harmoniska platserna jag har varit på. Stor strand, långgrunt, massa små gulliga stugor runtom och allmänt härlig stämning. Fy vad jag vill åka dit i sommar! Kommer ni ihåg när man var liten och var så fascinerad av snäckor? Jag kunde ha med mig hur många som helst hem för att jag var en riktig samlare som alltid skulle spara för att minnas.

Bilder från Pinterest

Mysiga picknickar är väl något av det finaste vi har här i världen? Tänk er att sitta ute på en gräsplätt en hel dag med era vänner. En dröm som jag och mina kompisar pratade om förr förra helgen är att alla köper med sig lite kanvasdukar, färger och penslar så sitter man utomhus och målar tillsammans. Hur mysigt?? Det bästa med såna där stunder är hur lätt man glömmer bort tiden vilket beror på att man har så mycket att prata om och för att stämningen är så härlig.

Gillar verkligen stämningen på festivaler eller folkfest (vad man nu ska kalla det). Alla är så glada och taggade vilket verkligen smittar av sig. Har faktiskt inte varit på många festivaler alls då jag precis som jag skrev i mitt inlägg om "Mina katastroftankar" är jag lite rädd för stora folkmassor. Men, när jag väl varit på en lite mindre festival har jag verkligen gillat att lyssna på artister man tycker om, äta munkar samt hänga med en massa vänner!

Min abstinens efter att strosa runt på Stockholms eller Göterborgs gator är brutal. Vill gå runt en hel dag för att kika i butiker som inte finns här i närheten där jag bor samt äta massor av olika måltider för att prova matställen. Tänk er en dag med fokus på mat, alltså drömmen ju! Börja med frukost för att till sist av sluta med en brakmiddag, och då har massor av stopp varit däremellan. Hur myyyyyysigt!?

Ja men okej jag är som ett litet barn, men, jag vill verkligen kunna åka till en nöjespark i sommar tillsammans med J och många av våra vänner. Fy satan så roligt det hade varit med en heldag på antingen Gröna Lund eller Liseberg! JA TACK

Något helt random jag faktiskt också kom att tänka på igår var att dra ihop ett gäng med vänner för att köra antingen fotbollsmatcher på någon plan eller beachvolleyboll. Tycker verkligen att det är himla roligt med sånt också. När jag gick på högstadiet var vi ett stort gäng som kunde spela fotboll tillsammans på vardagskvällar och nästan varenda helg, det var liksom där vi hängde. Jag har aldrig spelat fotboll men har ändå alltid tyckt att det varit kul att spela sådär, när det inte är en jäkla massa regler och allvar. Men alltså gud nu saknar jag verkligen den tiden haha. Det var så härligt att hänga med så mycket kompisar och det spelade liksom ingen roll om man kunde spela fotboll eller ej, vi var många som var med i alla fall.

Och beachvolleyboll har jag fått en riktig dille på för av någon konstig anledning gillar jag att "offra mig" genom att kasta mig för att ta en boll, och den sporten är ju perfekt för sådant. Adrenalinet kan verkligen kicka in då även fast det egentligen inte ska vara på allvar när det är en sådan plojgrej. Dock är många i mitt gäng ganska tävlingsinriktade så det är sällan det bli bara lek fastän det är planerat så haha, känner ni igen er?

Nu längtar jag ju inte mindre till att ta tag i vissa av de här sakerna och tills att vi faktiskt kan göra vissa av dem för det är ju dessvärre ingen självklarhet för tillfället.. Men snart så hörrni, då är sommaren här och det är enklare att hitta på roliga aktiviteter! <3

Gillar

Kommentarer

emmapetersson
emmapetersson,

Vad roligt att du också tycker om nöjesparker, är precis likadan! Har alltid och kommer nog alltid att vara BESATT av Liseberg haha, längtar till varje sommar och att få springa mellan alla attraktioner🙈 Obligatoriskt att åka dit minst en gång per år och testa årets nya attraktion, så blev ju lagom ledsen när det inte var öppet förra året 😟

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Åh ja jag blev så besviken att de skulle hålla stängt.. längtar tills man kan åka dit utan att ha dåligt samvete för att va bland en massa folk! <3
nouw.com/msahakangas
linneajohans
linneajohans,

Men åh vill också göra allt det där!!

nouw.com/linneajohans
msahakangas
msahakangas,
Visst, sååå roligt ju!! <3
nouw.com/msahakangas
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Längtar också efter mysiga picknickar! Det bästa jag vet när solen står högt på himlen! 😍

nouw.com/emiliakarlsson
msahakangas
msahakangas,
Ja men det finns ju inget mysigare!! <3
nouw.com/msahakangas
Beccassida
Beccassida,

Känner precis som du just nu-lite uttråkad o trött samtidigt🙃

nouw.com/beccassida
msahakangas
msahakangas,
Ja det känns som att det är en konsekvens av varandra, så tråkigt verkligen! Hoppas vi får börja leva lite mer snart <3
nouw.com/msahakangas

Liknande inlägg