85 MIL SENARE

Godmorgon på er! Vi har precis anlänt till Piteå efter en 85 mils lång bilresa över natten. Det var egentligen tänkt att vi skulle åka hemifrån vid den här tiden idag men vi orkade inte vänta ut tiden. Resan började därför redan 21.20 igår kväll. Det har gått jättebra och J har kört hela vägen, väldigt snällt så jag har i alla fall kunnat slumra till en stund. Men det var inte länge så nu är vi båda helt slut och ska sova några timmar för att sedan försöka ta vara på dagen. Jag hade tänkt lägga mig ute i solen då det ska vara väldigt varmt här uppe idag, hela 27 grader.

Igår hade vi lite smygpremiär på balkongen då vi la ut lite kuddar på soffan som vi hade hemma för att ta en kopp kaffe i solen. Min syster var nämligen över en sväng vilket var jättetrevligt! Vi åkte även till en ny asiatisk restaurang i närheten för att köpa take away på Poké Bowls som var riktigt goda! Så kul när man testar någonting nytt och det är riktigt bra, det blir absolut fler gånger därifrån!

Nej men hörrni nu ska jag ta och sova en liten stund för att kunna ta mig upp lite senare. Ha en underbar start på veckan!

Gillar