3 TIPS

Tänkte ge er lite tips som jag tänkt på nu de senaste dagarna och som jag vill dela med mig av, väldigt slumpmässiga!

Dessa gardiner är jag nästintill förälskad i för de är så otroligt fina. Färgen är i en ljus beige och tyget är väldigt tunt så ljuset utifrån lyser verkligen igenom. Har ett par av dem i köket och i lördags köpte jag ett par till sovrummet då vi var ute efter ljusare gardiner istället för svarta mörkläggningsgardiner som vi hade från våra tidigare lägenheter. Detta blev så mycket bättre och det bästa av allt är ju att det är ett så otroligt bra pris på dem, endast 199:-! De är ifrån Ikea och heter "Hannalill" (HÄR).

Ett bra spel till förfesten eller till tjejkvällen i form av en app i mobilen såklart! En i gänget skapar ett spel som resterande sedan deltar i. Själva spelet är som "most likley to" eller "pekleken" där det kommer upp ett påstående och sedan två personer som alternativ vilka man då får rösta på. Den som får flest röster av dessa två får då sedan dricka eller vad det nu är man kommer överens om. Bra som ice breaker också! Finns i Apple Store och Google Play.

Jag tjatar ju om det här med att bada mycket denna sommar, men när jag och min kompis badade idag så insåg vi att det är ganska härligt att simma. Det ska jag börja göra oftare, typ gå upp tidigt en lördagsmorgon för att gå och simma i kanalen. Jag har inte riktigt fattat tycke för gymmet helt, det är inte riktigt min grej.. Så tråkigt men just nu känner jag lite så och för mig gäller det att hitta en träningsform som passar mig för att jag ska tycka att det samtidigt är roligt. Att träning är roligt är så viktigt för mig, har till exempel alltid kunnat springa hur mycket som helst bara det är en boll framför mig, men att träna utöver det har jag inte alltid tyckt varit lika motiverande. Men simning är ju verkligen så härligt, så det ska jag absolut göra oftare! Ett tips till er också såklart <3

Gillar