20 frågor

Älskar när andra bloggare kommer med tips på vad man kan skriva för inlägg, speciellt när man själv är i en lite okreativ period. Jag har i alla fall blivit taggad av både @nellielillskog och @ebbawikstrand i ett inlägg där jag ska besvara 20 frågor om mig själv. Vi sätter igång!


1. Vad var det senaste du stoppade i munnen?

Det var dagens lunch, hemmagjord lasagne!

2. Sover du naken?

Ja. det gör jag faktiskt. Är så glad att kunna göra det och dessutom känna mig bekväm i det, då det absolut inte var en självklarhet för något år sedan.

3. Värsta fysiska smärta du känt?

Jag ska vara väldigt glad att jag inte kan komma på någon gång då jag känt extrem smärta. Så jag får nog ta när jag fick ont i min ankel och kunde därmed inte spela handboll fullt ut. Det gjorde dessutom ont psykiskt eftersom handboll var vad jag levde för förr.

4. Favoritplats du varit på?

Lätt Apelviken i Varberg. Vi bodde i en mysig strandstuga med ett par pensionärer som jag nästan ser som mina morföräldrar. Nära till en fantastiskt fin strand dessutom!

5. Stannade du uppe sent igår?

Ja tyvärr, somnade runt 23 vilket jag gjort under hela veckan.

6. Om du kunde flytta någon annanstans, vart skulle det vara?

Jag har två ställen i Sverige som jag hade velat bo på och det är på västkusten och i Piteå. Väldigt gärna ute på landet, nära staden men ändå i utkanten för att få ett lugn. I ett lite lantligt hus med stort kök och en stor gård. Ett ställe utomlands som jag hade velat bo på är nog i Spanien då jag alltid intresserat mig för språket. Vill nästan börja plugga det på egen hand och ta upp de kunskaper jag hade på gymnasiet.

7. Vilken av dina Facebook-vänner bor närmast dig?

Oj, det måste nog vara en av mina handbollskompisar som bor i porten bredvid mig.

8. När grät du senast?

Har faktiskt inte gråtit så mycket på sistone vilket känns jätteskönt, men ibland blir det nästan att bägaren rinner över när det tagit lite lång tid mellan varven. Men jag tror att senaste gången var nu i helgen när J inte riktigt förstod mig och jag inte visste hur jag skulle förklara.

9. Vem tog din profilbild på Facebook?

Ja det var ju jag eftersom det var en selfie, men den ska bytas ut då den är två år gammal.

Jag då / Jag nu

10. Två av dina favoritfilmer?

Gud vad svårt, men det kan nog vara Zodiac och.. alltså ärligt så kollar jag sällan på filmer, är mer för serier så jag kan verkligen inte komma på. Men jag älskar Astrid Lindgren (fortfarande) så kanske någon av de klassikerna också haha.

11. Vilken är din favoritsäsong?

Lätt, det är självklart sommaren. Dock gillar jag även våren som får det att pirra lite extra i magen eftersom det är ett tecken på att sommaren är påväg.

12. Om du kunde ha vilken karriär som helst, vilken skulle det vara?

Denna är också svår då jag själv funderar varje dag på vad jag vill göra. Men en dröm hade varit att jobba på ett kreativt företag inom till exempel media eller produktion. Tycker även att det verkar intressant med start-ups av företag, så det hade varit roligt att vara ett team som arbetar kring det!

13. Vilken var den senaste boken du läste?

Tråkigt nog så är jag verkligen inte den som läser så mycket böcker, men när jag väl kommer in i en bok är det det enda jag vill göra. Jag tror dock att den senaste var "Kvinnan på tåget" av Paula Hawkins, faktiskt väldigt bra och mycket bättre än filmen!

14. Om du kunde prata med vem som helst, vem skulle det vara?

Det hade nog varit min mormor som lämnade oss allt för tidigt.. Känns så tråkigt att hon inte varit med genom min och min systers uppväxt.

15. Har du ett bra inflytande?

Har så svårt att svara på sådana frågor för oavsett vad jag tycker så tycker säkert andra något annat. Men, jag skulle säga att det beror lite på vad det handlar om om vilken person man frågar. Försöker i alla fall att ha ett gott inflytande i det mesta.

16. Hör ananas hemma på pizza?

Nej, har svårt med frukt i/på mat över lag. Till exempel som i flygande jakob, alltså FY.

17. Du har fjärrkontrollen, vad skulle du titta på?

Det hade nog varit "Hela Sverige bakar", en bra kriminalserie som "Morden i Sandhamn" eller handboll om det är aktuellt.

18. Fyra personer du tror kommer kopiera detta

Hade varit roligt att se vad @isabylund, @celinelundqvists, @megkaup och @jovana svarade på dessa frågor! <3

19. Senaste konserten du var på?

Jag har bara varit på en konsert utöver att jag sett flera artister på Cityfestivalen i Västerås, och det var tragiskt nog The Fooo när de var aktuella haha..

20. Vad är det bästa med sommaren?

Det finns ju så mycket, men måste nog säga alla aktiviteter man gör och grillkvällar man har. Aktiviteter som olika sporter, bad, dagsfester, utflykter och så vidare!

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Älskar Varberg på sommaren! Så fin stad som ligger precis vid vattnet, Apelviken är speciellt mysigt!!!

nouw.com/saranilsander
msahakangas
msahakangas,
Jaa det är sååå mysigt där!
nouw.com/msahakangas
Jovana
Jovana,

Åh, tack för taggen och roligt att läsa om dig 😍❤️

nouw.com/jovana
msahakangas
msahakangas,
Åh vad roligt att du också ville göra detta inlägg!!🥰
nouw.com/msahakangas