När helvetet fryser till is...

Idag gjorde jag någonting jag bestämt mig för att aldrig göra igen, nämligen en beställning hos zalando. Om någon skulle undra varför jag bestämde mig för allt aldrig handla hos denna gigant kan ni läsa inläggen den spännande triologin: Zalandos prisbluff , Uppföljningen på Zalandos prisbluff och Avslutningen på Zalands prisbluff ,.

Men med ett effektivt lockbete på upp till 70 % rabatt samt ytterligare 10 % rabatt på reavaror så kunde jag inte motstå frestelsen utan började klicka mig runt på den enorma rean hos Zalando. Ett par varor slank ner i köpkorgen och efter att ha omvandlat 2 superpresentkort som jag fått från panelundersökningar så landade priset på 166 kr. Tyvärr fick jag inte de sista 10 % då det endast gäller köp över 750 kr, vilket jag retsamt nog inte uppmärksammande innan kassan. Men det är så det är, man måste lusläsa det finstilta inte bara falla för rubrikerna.


Det blev nyttiga inköp till både mig och min sambo 3 t-shirts till killen vilket han verkligen behöver och ett par skor till mig, vilket även det är ett nödvändigt inköp.

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer