Hur svårt kan det egentligen vara att få jobb i Norge egentligen?! Norrmännen vill inte jobba efter kl 15.00 och vi svenskar, iallafall jag kan (brukar) jobba mer än 12 h i sträck. Alltså borde jag vara rätt eftertraktad! Men nej! Trots att man söker alla deras jävla annonser så får man inte ens komma in på en fjuttig intervju! Snacka om att man tappar hoppet rejält rejält!!  

Fine att jag inte pluggar på universitetsnivå än men det betyder inte att jag inte kan mer än de som pluggar på den nivån.. jag jobbar och pluggar samtidigt, är taekwondo instruktör, tränar själv minst 5 ggr i veckan, är kontaktperson.. alltså har jag många bollar i luften och är stresstålig, sen att man redan har 2 utbildningar hjälper inte.. kräsna norrmän! GAH! blir så irriterad!

 

Ge mig ett nytt jobb! NU tack! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att flytta till egen lägenhet är ett stort steg, men det borde väl vem som helst kunna fixa?! Eller?! 

Jag antar att första natten lär vara ensamt och tråkigt, kanske till och med första månaden. Men sen borde man väl vänja sig? 

 

Jag är alltid van att vid att ha folk runt omkring och därav massa ljud, man känner sig sällan ensam. Detta skall bli en ny erfarenhet, men det borde jag fixa. Jag som har så många bollar i luften lär knappt vara hemma om dagarna ändå. 

 

Jag är awesome. Jag fixar detta. :) 

Likes

Comments

Att lösningen till de stukade tårna kunde vara så lätt!! - Ett par taekwondo skor under uppvärmningen gör susen! 

Inga mer stukade tår! Och de 50 000 gamla stukningarna börjar äntligen att läka! Jag kan snart böja på tårna fullt ut och de ser inte längre ut som chorizo korvar utan mer som prinskorvar haha! Men snart ser de nog normala ut igen, om man inte stukar dem under sparringen.  Att dem dessutom är snygga blir jag inte ledsen över :). 

 

Status: Me happy! 


Likes

Comments

WOhooo! 29e oktober närmar sig och det innebär att det är snart dags för min första tävling! Im soooooo exciteeed and i cant hide it :D

 

Första tävlingen för mig ever i taekwondo så jag hoppas att det går bra och att min motståndare får smaka på asfalt :) 

 

2,5 vecka kvar = intensiv träning med massa löp och kamppass - Yipeee kayeeey :D

Likes

Comments

Hej kära MMA killar.. jag skiter i om er sport är bättre än taekwondo... jag tränar taekwondo för att jag tycker att det är kul inte för att gå runt och skryta ''Hej! Titta på mig, jag är bäst!!'' - Nej sånt skiter jag i! Det är skillnad på att vilja vara bäst under träning/tävling och att gå runt och skryta om det i verkliga livet. Så snälla gör mig en tjänst och skriv inte idiotiska inlägg till mig om att er sport är bättre än min för jag bryr mig ärligt talat inte!  Hade jag delat er åsikt så hade jag antagligen kört mma jag med, men nu gör jag inte det. 

 

Jag är glad i det jag gör, mina livsval och mitt liv! 

 

Peace out!!!

 

Cath!!!

Likes

Comments

Tjena!!!

 

Var väldigt längesen jag var här och skrev men i'm back igen!!!   Ikväll på kampträningen så körde vi fotboll på uppvärmningen med världens minsta gummiboll... självklart så ska min stortå vika sig och jag ska trampa på den! AJJJJ! Det var inte okej!!! Nästa smäll när jag 5 minuter senare får en spark mitt på tån/trampdynan! 

Restultat? 

Missade halva träningen, och haltar som världens tant :( och så går man med tejpade tår :( ajajaja!

 

Aj!!! :(

Likes

Comments

Tjoho!

 

Att man kan skada sin menisk genom att bara stretcha är weird, men det går! Tur att den inte gick av! 

Nackdelen med att skada den är att man haltar som ingen annan, man får väldigt mycket konstiga blickar på sig och det gör jävligt ont! 

Jag skadade mig i fredags.. på midsommar.. lördagen spenderade jag haltandes på jobbet! haha! Blev erbjuden att låna en rullator av en tant hahah! Det kallar jag tragiskt :D haha!

 

Gårdagen spenderades iallafall på akuten där jag fick lite starka tabletter :D blir återbesök på fredag om det inte har blivit bättre! 

 

Så nu håller vi tummarna på att det ska bli bättre =)

 

Ciaooo!

Likes

Comments

Tjena!

Hur många är bakfulla idag?  Antar att de flesta är det! Min midsommar var rätt så awesome även om jag inte festade tills jag spydde! 

Jag och en kompis gick istället till taekwondo klubben och körde på .. hela klubben för oss själva! rätt så nice.. förutom att man inte strechade ordentligt... mitt i en spark så hör jag hur mitt knä knakar till.. och idag när jag vaknar så kan jag inte gå haha!

Helt handikappad! haha! Inte nog med det så har man bara sovit 2 h inatt, då min kusin envisades med att vi skulle skypa! och här jobbar jag idag.. ingen energi och helt handikappad!

Hoppas jag kan gå ut i kvälll med min handikappade fot och ha kuuul :D

 

Ciiiiaooo

Likes

Comments

Om ca 3,5 h fyller jag 22!! *WOHOOO*, det är nice, men inte så nice att fylla år på midsommarveckan.. det regnar alltid, är pissigt väder och alla är i princip bortresta :( men det hindrar mig inte från att gå ut och fira och ha skoj, jag är trots allt AWESOME! 

Nä nu ska jag gå å sova, jobba imorgon och plugga! Härlig dag :D

 

 

Puss på er!!

 

Likes

Comments

Usch!  Vaknade någon gång vid 3 på natten av magknip! Herregud vad det gjorde ont! Det gjorde ont konstant så man vek ihop sig som en kartong! Inte Okej! 

?Inte nog med detta så fick jag också FEBER, ena stunden var det kallt, andra varmt! Gick runt med mjukisbyxor, raggsockor, svettiströja och frös haha - och det var över 20 grader ute och stekande sol! Lyckad dag ! - eller inte!

Tur att man var ledig idag.. sov från 9 - 16 haha! Så utslagen man var!

Nu har magen lugnat ner sig lite i allafall men jag har ont i skelettet och feber :/ Hoppas jag klarar av att jobba imorgon! 

Dags att sova..IGEN! 

Ciao!

 

 

Likes

Comments