Ljuvlig tunika

Idag invigde jag min nya tunika från Nordljus. Denna kommer användas flitigt i sommar. Superskönt material och lösa ärmar. Inte ofta Rafael kommenterar mina kläder, men idag påpekade han att jag hade snygg tunika på mig.

Så var dagen då slutligen över!

På med kläder, köra Leonie till kalas, hämta Rafael i stan. På med förklä, lagade tre middagar, av med förklä, hämta Leonie, på med fritidskläder, iväg till ridning. Av med fritidskläder, på med förklä, laga ytterligare mat. Så har min dag sett ut. Rafael tog hand om Leonies sista kalas för helgen och då hann jag städa köket efter all matlagning. Nu har vi en Lasagne, en köttgryta och en rejäl laddning av köttfärssås i kylen och jag kan stressa av de närmsta eftermiddagarna.

Blev så glad när jag insåg att nästa vecka är en kort vecka, med lång ledighet som följer. Röd dag på torsdag och vi har tagit klämdags ledigt på fredagen. Dessutom är det åter röd dag nästkommande måndag så det blir fem dagars ledigt. Att det dessutom talas om 25° varmt i mitten av veckan gör ju inte saken sämre. Härligt!

Nu har jag sjunkit ner i soffan och njuter av lugnet. Tjejerna sover och Rafael likaså.

Gillar

Kommentarer

strom63
,
Vad kostar den? Hittar den inte på hemsidan?
info,
Oh my vilken supermama. Snygg tunika. Låter härligt med långledigheten och vädret. Kanske borde ta en tur till västkusten då...
www.kidelin.se/blogg
asa
,
Hej Kristina Här kommer en direktlänk. http://www.nordljus.net/se/art/tunika-party-1.php?grp=496886 Kostar 399 kr. Toppenpris!
strom63
,
Men det är ju inte samma färg och tryck. Är den modellen slut då kanske.
sessanochprinsessan,
Så har du ledigt den 10:onde & kommer till NOOOORGE ;D Tunikan var super duper snygg på dig!!!
www.sessanochprinsessan.com
asa
,
Hej Kristina Jag ser att jag gav dig fel länk. Den tunikan som jag har heter Party No 6. Jag har mailat till Lina på NOrdljus för att se om den kommer in igen, för just nu ser jag att den inte ligger på hemsidan. Återkommer till dig med uppdatering.
enburkrussin,
hej hopp.. jättesnygg tunika och du passar perfekt i den, din stil och färg. .:) Läste att du är sjuk, hoppas din häxbryggd hjälper och du snart blir frisk och kry igen.. kramkram
enburkrussin.se