Klänning klar!

Min favoritblus just nu. Älskar de öppna ärmarna som är perfekt nu på sommaren när det är varmt. Kommer från Love Forever, som säljs bland annat på Nordljus.

Trevlig Valborg!

Det var lite surt att lämna den soliga trädgården idag för att strosa runt i ett shoppingcentrum, men jag var tvungen att få tag i en klänning till Mammablogg Galan, och tiden rinner iväg. Jag har provat massor av fina klänningar, och kom slutligen hem med en som jag blev riktigt nöjd med. En klänning som håller även efter Galan, och som blir användbar på fler tillställningar.

I en av butikerna hittade jag väldigt snygg svart klänning med tyll och först tänkte jag att den blir perfekt. Precis när jag ska gå och prova den inser jag att jag har tittat lite fel på prislappen. Jag hittade en prislapp på 1 498 kr, men det var endast för det lilla silkesbältet som tillhörde klänningen. Utöver den summan så kostade klänningen 4 299 kr, så jag valde att hoppa över den.

Det ska bli sååå skoj nästa helg! Ingela och jag tar tågen redan på fredagen och ska tillbringa en natt hos Kattis först innan vi åker till Galan på lördagen. Underbart med en helg tillsammans med härliga vänner.

Gillar

Kommentarer

carlssonnina,
Härligt att du hittat "The Dress" :-) Kan inte fatta att det snart är lördag! Jag ska som sagt åka tåget upp samma dag, så jag hoppas att SJ håller vad dom lovar... Kram!
glamourmamman.blogg.se
asa
,
Åker vi samma tid Nina? Jag mailar dig så kan vi hålla sällskap!
info,
Det ska bli så kul att se alla fina mamas och här blir det också dit en dag tidigare. Skönt att slippa stressa på lördagen och dessutom lite extra vardagslyx på fredag. Kram kram
www.kidelin.se/blogg