Värdelös mamma

Hejhej! Ligger just nu i sängen med mina pojkar och har försökt söva den store i ca 2 timmar! Alltid lika kul. Han behöver verkligen sova just idag för annars kommer han däcka vid 16 eftersom han var vaken till och från sen kl 03 inatt!

När Nico är trött har han en tendens att slåss men trodde det var något han slutat med då han inte gjort det på länge. Men tydligen inte, han har slagits och rivits och dragit i håret och när man säger till honom börjar han asgarva vilket är sjukt provocerande!
Så när han slog till mig jättehårt för 556e gången slog det över för mig, jag tog tag i honom och skrek att ”nu räcker det! Nu går jag och Jordan ut för vi vill inte vara med dig när du slåss!” Också tog jag Jordan, gick ut och stängde dörren. Nico börjar gråta och tillslut kommer han ut och vi säger förlåt till varandra och kramas och pussas. Men jag har vääärldens sämsta samvete. Hur kan man skrika på en 2 åring? Är jag en värdelös mamma?

Ikväll ska iallafall mina favorittjejer komma hit och käka och ha tjejmys! (Och barnmys) 😅
Nu har Nico somnat medan jag skrev detta hahahah!
Skönt! Ska smyga ut...
Så! Nu ska jag passa på att städa och plugga medan vandalen sover!
Vi hade iallafall en mysig morgon ❤️Igår fyndade jag dessa snygga hyllor på en köp och säljsida på Facebook! Nu ska dom bara upp på väggen och dekoreras med snygga små prylar 😍

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram