Trasiga hissar och typiska svenskar

Hejhej!
Ligger i sängen nu och ska strax sova, så fort Jordan som aldrig vill somna somnar 😂 Men när han väl somnat sover han hela natten så jag ska inte klaga!

Resan började helt okej! Mamma hjälpte oss in på tåget osv. Men ungefär i Hudiksvall kom jag på att jag glömt Jordans termos med varmvatten som behövs för att blanda hans ersättning. Panik! Att vi skulle byta tåg i Gävle var redan ett stressmoment och nu blev det ännu värre. Så jag hoppade av i Gävle, stressad att jag inte skulle hitta rätt spår, att jag inte skulle hitta nåt ställe att fixa vatten, Aa ni fattar. Så är hissarna trasiga?! Och för er som varit på tågstationen i Gävle så vet ni att man måste ta sig ner under spåren för att komma till rätt plattform så jag konkar barnvagnen, väskan och en tvååring ner för alla trappor, sen upp för alla trappor igen, och den enda som hjälper mig är en invandrarkvinna som också har barnvagn (?!) så självklart hjälper jag henne också, men hallå? Av alla människor som knappt har en väska, så hjälper två med barnvagn varandra? Fy!

Vid det här laget hade jag gett upp att fixa vatten och bad för att det skulle finnas bistro på tåget (som det inte fanns på första) men jag hittar iaf en restaurang precis vid mitt spår tack och lov! Fick en mugg med varmt kokat vatten och en med kallt! Tar mig upp på tåget osv och sätter mig och slappnar av med en ätande Jordan på ena armen och en lugn Nico vid paddan på andra sidan.

När vi väl var på tåget till Örebro som skulle ta 4 timmar kunde jag slappna av! Tur var väl det för Nico var som en yr höna och skulle klättra och springa och Jordan sov knappt men jag klarade det!!!!! Det gick även bättre än jag trodde att det skulle gå haha! Men jag gör inte om det kan jag säga 😂

Imorn kommer Kalle och jag kommer kasta barnen på honom och gå en sväng på stan. Jag har självklart fått massa hjälp av svärmor men jag behöver få andas lite på egen hand innan julafton 😅
Nu ska jag sova! Jordan har somnat.
Vi hörs 💋

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram