The ”ugly” truth

Hejhej!
Idag är jag förkyld såklart då Nico blev det i förrgår så nu har han smittat mig! Jordan nyser och var täppt i näsan när han vaknade imorse men hoppas han kommer lindrigt undan iaf 🙏🏼
Så på grund av det kan inte jag och Jordan åka iväg som det var tänkt idag för vi skulle på babysång och mammaträff men jag vill inte träffa massa bebisar när jag är sjuk!

Köpte ju en Calvin Klein sport-bh härom dagen om ni minns! Älskar den verkligen men jag känner mig så degig och ful. Jag hatar att jag mår dåligt för jag inte är supersmal eftersom jag födde barn för mindre än 3 månader sedan.
Jag är van vid att väga högst 50 kg så därför känns det väldigt konstigt nu när jag väger 63. Det är ju ändå en normal vikt och jag borde absolut inte känna mig tjock eller ful men ändå gör jag det. Blandningen mellan massa lös hud, fett och bristningar gör att jag känner mig ful och mår dåligt. Jag vill verkligen börja träna och äta nyttigt men känner att jag varken har tid eller ork till att göra det..
Hahah känner mig som ett offer. Herregud jag har burit på 2 barn i min mage, fantastiskt ändå hur kroppen återställer sig även om jag inte är ”nöjd” ännu!
Kvinnokroppen äger 👍🏼
Vi hörs 💋

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram