Sjukdomarna tar aldrig slut

Inatt blev jag och Jordan förkylda! Hoppas Nico och Kalle slipper! ❤️

Igår var mina tjejer på besök, vi käkade pizza och myste med barnen! Men senare på kvällen spydde Penny jättemycket och hon är ju 4.5 månader så det är inte konstigt med spyor men det var överdrivet mycket så dom åkte hem, sen skrev Paulina i våran grupp att hennes kille var magsjuk så Penny hade ju också magsjuka förmodligen 😩 Stackars! Här hemma ber vi verkligen för att inte bli smittade igen! Man har ju precis återhämtat sig från förra magsjukan, plus att vi är förkylda och vi har dessutom inte råd att K ska vara hemma..
Jordan och Penny låg och höll varandras händer så risken är stor att Jordan smittats! Hoppas verkligen att vi slipper denna gång 🙏🏼

Det känns som att vinterhalvåret bara är en enda lång sjukdom! Man är alltid snorig och hostig och fryser. Man blir aldrig helt frisk liksom. Ge mig vår och sommar nu snälla!

K fastnade med bilen igår igen precis där man kör in till vårt hus 😅 Så vi fick ringa assistansbolaget ännu en gång! Så kul 😂

Nu ska jag och pojkarna bara mysa och kolla på film - som vi gjort hela dagen.. haha! Och vänta på att K ska komma hem om typ 3 timmar.
Vi hörs 💖

  • Nära Alnö

Gillar

Instagram

Instagram

Instagram