Restorative Yoga

Hejhej!
Åh jag sörjer att jag inte kan skriva flera inlägg per dag, varje dag men ibland kommer liksom livet emellan! Speciellt när man har två små barn som behöver ens närhet och uppmärksamhet. Och självklart går barnen först i alla lägen men igår var det inte på grund av barnen som jag inte uppdaterade! Jag, mamma och min syster Lisa var nämligen på Restorative Yoga mellan 15-17.30 och efter det käkade vi på Pinchos vilket var smarrigt som vanligt!
Jag och Lisa delade på churros till efterrätt 😍

Jag och Lisa fick alltså detta i julklapp av mamma och det var såååå underbart och välbehövt kan jag säga!
Restorative Yoga är den mest avslappnade formen av yoga som man utövar genom att bädda upp sig själv med kuddar och filtar i olika yogapositioner! Självklart inga ansträngande utan såna man kan ligga ner i, så andas man djupt och lyssnar på avslappnande musik! Kroppen släpper liksom all stress och man bara svävar iväg! Helt underbart! Efteråt var jag så uppe i det blå att jag nästan körde mot rött 🙈

Igår var det tredje advent och jag passade på att tända massa ljus och städa lite så det blev mysigt hemma! Bilder på det nedan!
I eftermiddag åker jag och barnen hem till mamma för att julbaka och sen äter vi middag där! Lisa ska sova hos oss ikväll för hon ska vara barnvakt till Nico imorgon då jag och Jordan har lite aktiviteter som vi annars gör när Nico är på dagis!
Skriver om det imorgon!
Vi hörs 💋

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,

Instagram

Instagram

Instagram