Första inlägget!

Heej allihopa! Jag har nu skaffat en ny blogg och jag hoppas verkligen ni vill följa mig både här och på min instagram mrswikstrom :) Här kommer ni fortsätta få se bilder från min vardag och mitt liv! Förmodligen lite fler bilder än på instagram och mer text såklart! Först ska jag presentera mig lite kort då det inte står så jättemycket info om mig på IG. Sen vill jag gärna att ni kommenterar vad ni skulle vilja läsa mer om här! Så småningom kanske jag till och med lägger ut videos och börjar vlogga om bloggen går bra och ni är intresserade av att läsa om mitt liv!

Jag heter Alva Wikström, är 22 år och mamma till Nico 2 år och Jordan 2 månader. Jag och min man träffades när jag precis fyllt 18 och han var 26. Vi träffades när både han och jag var på botten i våra liv och klättrade uppåt tillsammans, Vi har verkligen gått genom helvetet tillsammans och det tror jag gör oss väldigt starka. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom. Vill ni höra mer om våran berättelse så kommentera isåfall! Vi förlovade oss ganska tidigt och bestämde att om ett år gifter vi oss (enl tradition). Vi snackade rätt löst om att skaffa barn och det blev allvarligare och allvarligare och till slut bestämde vi oss för att börja försöka. Då hade varken jag eller han jobb eller bostad eller körkort men nånting sa oss att det skulle lösa sig.

Jag trodde inte jag skulle bli gravid så fort men det blev jag och när Nico föddes bodde vi i våran andra lägenhet tillsammans och K hade fast jobb och jag blev mammaledig. Livet flöt på. Jag fick jobb, K fick nytt jobb. Körkort och större lägenhet föll på plats och när vi precis flyttat in i våran nuvarande bostad så fick jag reda på att jag var gravid igen. Denna gång fick jag panik då det inte alls var planerat men efter ett par månader hade jag vant mig vid tanken och vi längtade efter våran andra son. Nu har vi det overkligt bra, K jobbar på samma behandlingshem som han själv varit på och jag är mammaledig igen med en högre fp. Vi har båda körkort, 2 bilar och lever ett riktigt Svenssonliv på en ö strax utanför Sundsvall.

Det var lite kort om mig och min familj. Är det något ni vill höra fler detaljer om så kommentera som sagt så gör jag ett inlägg om det, annars blir det så rörigt om man ska skriva allt på samma gång. Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mina pöjkar! Hörs imorgon.


Gillar

Kommentarer

Linda
,
❤❤
Lisa
,
Yaaay mer bilder och stories! Can’t wait ❤️❤️
mrswikstrom
mrswikstrom,
❤️❤️
nouw.com/mrswikstrom

Instagram

Instagram

Instagram