Im back! For now..

Heejj!
Efter en lååång paus är jag tillbaka för tillfället! Jag kan inte lova att jag kommer stanna men jag fick inspiration och vill även dela med mig av lite roliga saker!!

Jag ska börja min resa mot målvikten på 55kg!
Just nu väger jag 62 och trivs inte med mig själv alls! Det viktigaste är dock inte vikten utan jag vill få bort fett och lös hud som alltid hänger ut och jag vill gärna komma i mina gamla kläder igen, samt få lite muskler!
Jag vägde 45 kg innan jag blev gravid med Nico, och ja, jag var sjukt smal då, men åt normalt och rörde mig normalt så det var inte något jag liksom kämpade för. Jag gick upp till 73 kg under den graviditeten och sedan gick jag ner till ca 52 efter ungefär 5 månader utan att kämpa så värst mycket, tränade lite och åt bra tills jag gått ner till ca 50 och sen började jag äta ”onyttigt” igen 😂
Med Jordan gick jag upp till 77kg och har bara gått ner till 62 än så länge. Har liksom inte försökt och trodde detta skulle vara som efter förra graviditeten, ha-ha!

Nu ska jag börja träna hemma dom 3 dagarna Nico är på förskolan då jag känner att jag inte har tid att åka till gymmet när Kalle är hemma för det är typ 3 timmar på kvällen och då är det så mycket annat att göra! Kalle har 2 gymkort, ett har han fått genom jobbet, så jag kommer låna ena gymkortet nån gång ibland kanske när jag har tid! Men jag sökte på youtube på ”work out from home” och hittade jättebra videos! Det var 32 minuter men jag klarade bara 15 sen dog jag 😂

Så tänkte blogga lite mer om min träning och resultat! Hoppas ni vill läsa och höra om detta!
Puss ❤️

Förebilder

  • Nära Alnö

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram