Hur sjukt?

Hejhej! Känns som jag aldrig har tid att skriva ett blogginlägg längre 😅 Idag började dagen med att K försov sig och av den anledningen tog han den bättre bilen då den stod närmast. Detta betydde att jag, som hade ett ärende i Härnösand kl 10, skulle ta den bakhjulsdrivna bilen i detta väder. Jag somnade iaf om när K dragit eftersom barnen fortfarande sov (!) och vaknade av Nico kl 08.15?! Skulle lämna Nico på föris kl 8.45 haha! K fick dessutom med sig barnvagnen i all stress och dubbelvagnen får ej plats i bilen jag skulle ha, så fick ta Jordan på ena armen, skötväskan på andra, och Nico i en pulka bakom mig upp till parkeringen som är typ 60 meter från huset men ändå! Sen kastade jag in Nico på dagis och for och hämtade Lena (min kompis som skulle följa med mig) och vi kom iväg på e4an kl 10 😂 Blev bara 30 min sen tack och lov!

När vi var klara där åkte vi till Ks jobb i kramfors och bytte bil så hemvägen blev betydligt lättare! Sen drog vi på stan och käkade lite sushi och sen var det dags att hämta Nico på föris!

Nu sitter jag här med mina små troll och ska börja med maten så den är klar tills K kommer hem! 😅

En så sjuk grej jag kom att tänka på är att Jordan är så himla mycket större än vad Nico var i samma ålder! Hittade en gammal bild på Nico och insåg att Jordan använder en overall som Nico började använda först vid 7 månader (Jordan är 2.5 månad nu, men har använt den sen 1.5 månader) 😂 Bild nedan!

Vi hörs 💋

Nico 9 månader ✨

Jordan 1.5 månader 🌟


HUR SJUKT????

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram