En vit jul utan snö

❄️ G O D J U L ❄️

Julafton började lite dramatiskt för mig. Hade inte tänkt så långt som att jag ju vill ha julfrukost, helst julvört med skinka och senap och dopp i grytan! För er som inte vet vad dopp i grytan är så är det att man lägger i tunnbröd i skinkspad så tunnbrödet blir mjukt, sen lägger man på en klick smör och äter julskinka med senap till 😍 Det är sååå gott!
Men iallafall så var K inne på Ica en snabbis igår för det var stressigt så han köpte några färdigrätter som vi skulle ha här i lägenheten som vi lånar av Ks systers mans kusin 😅
Så jag stod där imorse och kollade på kycklingpajen och höll på att börja gråta, ingen julkänslan alls. Så jag sprang till Ica, köpte nötter, pepparkakor, vörtbröd, rödbetssallad och julmust! Det blev faktiskt en helt okej julfrukost! Tände ljus och satte på julmusik sen blev mitt humör lite bättre!
Sedan åkte vi hem till svärmor och myste och åt godis och lyssnade på julmusik och började fixa med maten, så kom Nikki, Sammie och Lex! Alltså kalles syster, hennes man och deras son på 9 månader ❤️ Sedan hade vi en riktigt traditionell julafton i min smak! Kalle anka, sedan julmat, sen kom tomten som Lex älskade eftersom han förmodligen kände att det var hans pappa där under skägget 😂 Nico blev väldigt reserverad men tog emot paket och tackade och Jordan fattade inte så mycket haha!

Efter allt detta och när alla barn somnat körde vi vuxna julklappsleken! Det var så himla roligt så när vi var klara körde vi 5 minuter till och alla blev nöjda med det man fick! Ni som inte vet hur leken går till kan googla, det finns några stycken! Så himla bra när man inte vill hålla på ovh köpa massa dyra julklappar till alla och samtidigt en så rolig grej att göra!

Nu ligger jag här i sängen, K och jag kollade på Kick ass 2 när barnen somnat om och nu ska vi sova!
Får se vad morgondagen har att komma med!
Godnatt 💋

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram

Instagram