Godmorgon världen

Godmorgon raringar!

Jag ville bara titta in här innan jag sätter mig i ett möte via zoom och önska Er en fantastisk start på den här dagen. Solen skiner över Västerås och det gör att, åtminstone jag, riktigt känner livet i mig. ja ni vet? När allting känns härligt.
Det ger mig så mycket pepp av att se solens strålar, nästan så att jag känner mig oövervinnerlig.. som att jag kan klara vad som helst som kastas mot mig idag.
Måste dock erkänna att det är ju lite typiskt "LInneas-morgonhumör" också.. Det är verkligen något visst med mig och morgnar. Jag mår så bra och är alltid (ja jag vågar till och med skriva alltid!) så himla peppad på morgonkvisten.
Det är nästan lite läskigt egentligen. Om det är någonting jag har lärt mig, när det kommer till min egen personlighet så är det att - om jag någon gång ska ta beslut så ska de gärna tas på morgonen.
1
. jag är som gladast
2.
jag är som mest kreativ
3.
Jag ser aldrig några hinder (för nått. som sagt - jag är oövervinnerlig!)

Nu blir jag nyfiken, hur fungerar ni? Är ni mest kvällsmänniska eller morgonmänniska som jag? :)

Nog om det. Idag har jag som sagt lite möten gällande ett kommande grupparbete och ytterligare ett gällande en annan sak. Tvillingarna har studiedag och är alltså hemma idag. Imorgon är det skolfotografering vilket betyder att vi (i sista minuten) behöver besöka frisören med lilleman. Men det där ska nog inte vara några som helst problem att klämma in idag.

Hur som helst, nu tar jag sista slurken av kaffet och sen sätter vi igång den här dagen på riktigt!
PUSS på er och ta hand om er ordentligt.


Gillar

Kommentarer