På Lördagen hyrde vi en bil och åkte till Marstrand, Lika blåsigt som vanligt men också lika Vackert ! Vi hade bestämt oss för att besöka Marstrands Fästning. Men det hade även halva Göteborg gjort haha

Det brukar ju aldrig vara folk på det viset i fästningen men nu var det JulMarknad och vi fick betala för att gå in i fästningen och med dess köer. Men den är fantastisk på utsidan..

Visst fanns det saker som brukar finnas och också mycket vackert hantverk, men att behöva stå i köer i dessa torn med personer som har svårt att gå och köer både upp och ned tog ett bra tag, väl inne hade vi bestämmt oss för att fika, men maken vägrade då han som gammal brandman fick rysningar av allt trä alla tyger all trängsel och svårigheter att ta sig både upp och ner när det stod trätunnor lite överallt inne på "markanden" med ljus på i höjd med våra lår. där gick folk med avtagna tjocka ytterkläder och små barn som sprang omkring, och som han sa inga eldvakter överhuvudtaget (ngt som finns vid ex teater om dom ens bara röker en cigarett på scen) och om det skulle ta eld i en jacka en tunna vältes på trägolvet skulle det ta sekunder innan allt var övertänt och inte en enda brandspruta fanns att se (Vi Letade) märks att maken är arbetsskadad från sin tid som brandman TACK för det för det var ngt jag inte reflekterade över , precis som alla andra.

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLENGE

Har varje vecka ett nytt ord/ tema att tolka och fota med ett eller flera kort !

Det är så kul att se allas tolkningar, och vara med själv proffs som amatör Allas tolkningar är LIKA BRA, så gillar du att fota var med du också :)

Förra Veckans ord / tema missade jag men vill visa mina bilder av

MÖNSTER ändå, men det blir en blandning av veckans ord KONST

Så här kommer mina bidrag till den blandningen

Kaffe med bladMönster är faktiskt vi idag kallar #coffeeart

Jag älskar som sagt Retro mönster och har hittat underbara produkter från FLORYD, en ung svensk grafisk formgivare och mönsterdesigner. måste ju rekommendera dessa då jag fullkomligt älskar i princip allt på den sidan

Konst är ngt båda mina barn gillar och båda har talanger Lillskruttans Geometribild från skolan, eller sonens konst av dyslexi som jag visat tidigare och också var ett skolarbete. Älskar deras Fantasi och härliga ideer till allt dom tar sig för.

Det var allt jag hade att bjud på idag , nu önskar jag er en underbar fortsatt Lördagskväll.

Kramisar  Susanne

Likes

Comments

Instagram@gemsofmylife