Älskar att shoppa o speciellt när det är gratis :)
Tack vare 

#betalo.se

#coop.se

Likes

Comments

månadens underbara box från #testagrams

Denna lådan innehöll:

Massor av gott o Blandat


Likes

Comments

Jag kommer lotta ut tre hårsnoddar från invisibobbel.Vetenskapet bakom invisibobble

Invisibobble har flere fördelar jämfört med vanliga hårband:Invisibobble behandlar håret ömtHindrar avtryck i håretMinskar huvudvärkPassar allaFungerar också som accessoarBlir ej våt, eller lös och är lätt att ta loss

Undviker avtryck i håret:

Att få avtryck och försvinna från håret kräver inte magi – det möjliggör invisibobbles speciella utformning som påmineer om gammaldags telefontråd. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det riktas inte endast mot de yttersta våningen av håret. På detta sätt är trycket, som riktar sig mot endast ett hårstrå, betydligt mindre än vad vanliga hårband orsakar och samtidigt undviks betydliga avtryck av hårbandet i håret. Det bildade trycket möjliggör att håret fästs kraftigt utan att vara för spänd och ger samtidigt mer utrymme för enskilda hårstrån än ett vanligt hårband.

Minskar huvudvärk:

Huvudvärk, som beror på att håret varit fastspänt, är väldigt vanligt. Formateringen av invisibobble möjliggör att håret fästs ordentligt, utan att dra i enskilda hårstrån och den spänner inte till hårbottnet.

Ömhet:

Invisibobble är mest känd för att vara öm för håret. Dom innehåller inga metaller eller anknytningspunkter, som andra hårband gör och varav sliter på håret. Invisibobblen är jämna i överlag och dom trasslar sig inte i håret och sliter inte hårytan.

Passar alla hårtyper:

Invisibobblen passar helt enkelt alla hårtyper! Det har ingen skillnad är ditt hår lockigt, rakt, tjockt eller tunt – invisibobble fungerar alltid!

Motstår vatten:

Invisibobble är en stilig accessoar som passar in i många situationer och speciellt inför sport och till stranden. Den blir inte våt eller lös och den är lätt att ta ur.

  För att deltaga lämna en kommentar o dela inlägget...skriv länken vart ni delar det.
Lycka till :)

Vinnaren utses 1 dec

#invisibobbel

  • 99 Readers

Likes

Comments

Veckans Godsaker har kommit...så nu ska det mysas med båda glass från yollibox och ost


#yollibox#arla#cocacola#brie

Likes

Comments


Jag har haft wrapp länge o är supernöjd...blivit många ljus bla på Indiska o annat smått o gott.

Testa Wrapps nya betalkort och få  500 kr  att shoppa för. 

Ansök https://www.wrapp.com/testpilot

Likes

Comments


Bästa LOPPIbloggbag som passar dig med barn i åldern 1-3 år.

Anmäl dig senast den 14 november och du får allt nedan hemskickat i brevlådan.

Innehåll:

PIPMUGG FRÅN PHILIPS AVENT
Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som motverkar spill. Den mjuka pipen och de mjuka handtagen gör det lätt för barnet att dricka. Praktiskt för både barnet och för föräldrarna! Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och den passar även till Philips Avents nappflaskor.Prova gärna om muggen är spillfri! Ta en bild när ni testar och hashtagga #PhilipsAventantispill på Instagram.

BAMSE FÖR DE YNGSTA FRÅN EGMONT
Bamse för de yngsta från Egmont är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper.

BARNKIT FRÅN FOLKSAM
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. #folksam

KRÄM FRÅN ACO MINICARE
ACO Minicare Kräm är en extra fet kräm (60% fett) som behandlar torr hud, t.exvid atopisk hud och eksem. Krämen mjukgör och återfuktar och är framtagen för att minimera obehag, irritation och sveda. Den har en skyddande och återfuktande effekt hela dagen. Oparfymerad. Minicare är en hudvårdsserie utvecklad för barn med torr och känslig hud. #acominicare

SMAKPROV PÅ CITROËN C4 PICASSO
Här kommer ett smakprov av nya Citroën C4 Picasso – den moderna kombin. Den finns med 5 eller 7 sittplatser och har utrustats med den senaste teknologin tillsammans med förstklassig komfort. Interiören är ljus och rymlig tack vare panoramavindrutan, via en 7-tums pekskärm och en 12-tums HD-instrumentskärm styr du på ett enkelt sätt bilens alla funktioner. Provkör den hemma med barnen och ta gärna med barnen för en provkörning i den fullskaliga versionen. #citroen

GRÖT FRÅN SEMPER
Ätklar gröt från Semper i praktisk klämpåse. Lika god kall som varm är den enkel att ha med och barnet kan hålla, klämma och suga själv. Finns i tre goda smaker och innehåller bl.a. järn, kalcium och vitamin C så att barnet får i sig massor av den näring det behöver under en fartfylld dag. Från 6 månader.

FRUKTRIS FRÅN SEMPER
Gott fruktris från Semper, som mellanmål eller dessert, det mättar och ger energi. Finns i smakerna Tropiska frukter och Skogsbär. Allt mumsigt mixat. Ta med Rismums på utflykten eller ät den hemma. Från 6 månader.

https://www.facebook.com/loppievent/app_4802362787...

#loppibloggbag

Likes

Comments