Sephora.

Bilder, Skönhet, Smink, Shopping

Hallå alla.

Hoppas ni haft en fin dag idag. Det har nämligen jag haft. Niláh håller nog på ändrar sina vanor något, det märks ju av. Hon vaknade vid halv 6 imorse och somnade sedan efter lunch vid halv 1. Vi hann med en hel del på förmiddagen då hon var på gott humör hela förmiddagen. Jag hann laga mat och fixa i köket medan hon glatt sprang runt och lekte. Tycker ändå det är häftigt att hon hittar på egna lekar och pysslar själv utan en vuxen som måste vara med hela tiden tätt, tätt.

Nu på kvällskvisten har jag scrollat mig igenom Sephora's svenska online sida som numer finns (äntligen!). Förstår inte varför det har tagit så lång tid... Handlade ju en del när jag var i Singapore på Sephora. Den tjejen som jag handlade av var hur schysst som helst, hon slängde i massa prover och produkter i min påse - vi pratade ganska länge och mycket. Men jag kom på för någon dag sedan att jag glömt en del saker, så idag passade jag på att kika igenom deras innehåll. Det jag är mest glad över är att de har en hel del produkter för mig som är brun i hyn. Tycker marknaden för oss som är bruna inte alltid varit det bästa innan.

Ja, ja. Idag fick jag hem två paletter som jag är supersugen på att testa så snart som möjligt. Två Too Faced paletter; Chocolate Bar och Sweet Peach. Båda luktar helt amazing, hur gott som helst. Vill typ äta dem. Haha.

Gillar

Kommentarer

Linda,
Åh måste in o kika!!!Åh luktar dom där med, spännande! Åh er Singapore resa alltså!
www.lindamarie.nu
MrsLundqvistRajah
MrsLundqvistRajah,
Gör det! 😍😍 Jaaaa, det luktar så gott. Varje gång jag öppnar den blir jag sugen på godis. 😅 Den resan var så värd allt! Har ni möjlighet så åk dit. 😊
nouw.com/mrslundqvistrajah