Planering inför Stockholm.

Resa, Vardagligt

Denna söndag sitter jag och planerar på min vecka som komma skall. På tisdag ska jag och Niláh flyga till Stockholm. Jag måste tvätta kläder och packa. Vi ska vara borta en vecka, så vi behöver en del plagg, iaf Niláh. Jag brukar kunna kombinera ihop något av några få plagg. Vår lilla resväska brukar vara fylld med hennes kläder mest, jag har ju lite vinterkläder i Stockholm sedan graviditeten, större stickade tröjor, så jag slipper packa tjocka kläder till mig.

Vissa dagar har jag bokat upp träff med tjejerna. Andra dagar har jag lite annat att göra, möten som är inbokade. Efter gårdagens event #tillsammansärvistarkare har jag nya banor för min blogg som jag talat om för er tidigare. Så det blir lite planering för det med.

Jag längtar tills jag får använda min nya kalender! Den ska jag dock använda inför planeringen av nästa år. 🙌🏽

Pratade med min mamma för en stund sen. Tydligen är det riktig vinter i Stockholm. Ibland undrar jag om jag bor i en annan världsdel än dem, då det inte är någon snö här alls. Man börjar ju liksom undra när det har flera decimeter snö och vi ingen alls. Förra året var det väl likadant, snön kom väl runt jul här.

Nu tänker jag vara lite kreativ medan Niláh ska somna i sjalen, jag tänkte måla lite i min målarbok. Det var länge sedan och jag har saknat att göra det faktiskt. Så jag ska passa på när det är tyst i hemmet.

Gillar

Kommentarer