Emma S peelingen.

Idag städar jag. Eller rättare sagt tvättar kläder. Tvättmaskinen går varm (nästan). Kände att det var dax att tvätta upp lite allt möjligt, vitt och färgat. Ska sortera ut mina plagg också som skall bort och vara kvar. Tänker mig att jag ska göra mig av med massa kläder framöver. Kommer mer uppdatering kring detta senare.

Kör på en dewy look, eller det råkade bli det idag. Men det känns bra. När det är soligare väder har jag känt för med dewy/glowy looks på min makeup. Men tyvärr har min hy på senare tid gjort massa uppror... Den går bananas. Men, men. Det är väl en period. Hoppas på att det blir bättre från och med nu, känns som den lugnat sig lite. Behövt mer fukt typ eller så.

Har dessutom blivit med en peeling från Emma S. Vilken jag tycker gör under för min hy. Men ska bli kul att testa den ett par gånger till framöver och se vad den gör för mig efter en längre period. Har enbart använt den två gånger hittills. Just nu tycker jag väldigt bra om den i alla fall. Lite dyr, men känns som den är lever upp till mina förväntningar, men vi får se. Det var det enda jag unnade mig själv denna månad.

Ska sätta igång tvättmaskinen igen med en ny laddning och sedan bege mig ut. Ska gå till svärföräldrarna och hämta min lilla sockertopp. Niláh har varit där över dan för att jag skall få något gjort här hemma. Med min lilla dotter här hemma samtidigt som jag ska städa får jag absolut ingenting gjort. Antingen sorterar hon om alla kläder jag sorterar upp, blandar tvättade kläder med otvättade eller så blir hon ledsen över dammsugaren - hon är rädd för den, haha.

Ska bli skönt att ta en promenad när vädret är så fint som det är. Och ja, jag kommer tjata om vädret. Det är sån jag blir när det är fint väder. Jag älskar våren och kan inte uttrycka mig mycket nog. Så ni får nog stå ut lite till. Våren har ju precis börjat liksom.

Gillar

Kommentarer

Jennifer Queen,
Hoppas du har en bra dag 😊
thequeenie.se
MrsLundqvistRajah
MrsLundqvistRajah,
Tack fina. Detsamma. Hoppas du hade en fin bloggmiddag, såg dina bilder! <3
nouw.com/mrslundqvistrajah