Nyår i Tunisien.

Älskling har inte heller någon vidare nyår där nere i Sousse. Men de värka inte fira som oss här i Sverige ändå. Var där nere för 2 år sedan på nyår och det kändes som vilken annan kväll som helst, då dom inte ens hade raketer där nere. Men iallafall, han har varit och köpt tårta till honom och brorsan iallafall. : ) Älskar deras tårtor och bakverk men dom är så söööta så man kan inte äta mycket av dom! Haha..

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Klubbarna är proppfulla, varje stort hotell har artister som uppträder och raketer vid tolv dock inte som i Sverige med lika många..så om nån vill pröva Sousse på nyår som turist så är det absolut en upplevelse att pröva :)
mrsJebali
mrsJebali,
Jag har varit i Tunisien på nyår. Inte en ända raket och vi var på fint ställe med live musik. De var mysigt men inte som här :) har många vänner som är nere nu. Inte en ända raket såg som igår :)
nouw.com/mrsjebali
Guest
,
Vad trist att ni inte lyckats se nåt fyrverkeri..Vi har firat på lite olika ställen i Tunisien sen -98 men bara riktiga nyårsfiranden i Hammamet och Sousse,dom verkar inte bry sig mycket på mindre ställen..Hoppas din nästa nyår får bli i Tunisien med din pojkvän :)